Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Ağustos 05, 2015

TOPÇULARSPOR TRANSFERE DOYMUYOR



İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor'dan Genç Oyuncu Eren Bezo sözleşme imzaladı.
1994 Doğumlu yeni Oyuncu Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor,Çıksalınspor ve Fenergençlikspor Kulüplerinde forma giydi. U21 liginde 17 maç 1 golü bulunan yetenekli Futbolcu yeni sezonda mavi-beyazlı kulübün formasını giyeceği için oldukça mutlu olduğunu ve tek amacın şampiyonluk hedefi olduğunu belirtti.



Topçularspor'dan anlaşmalı olarak Yavuzsultanselimspor'a transfer olan Okan Koca başarılı bir sezonun ardından Yuvaya geri döndü.
Bazı açıklamalar da bulunun Koca sözlerine şöyle devam etti: 3 Sezondur formasını giydiğim bu camiada oldukça mutluyum.Başarılı bir sezonun ardından tekrar kulübüme geri döndüm,bu sene hedefimiz mutlak şampiyonluk bunun için mücadelemizi sonuna kadar sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."


Galataspor'dan transfer 1996 doğumlu Genç Stoper Mehmet Gezer de Topçularspor'a katıldı.
Bazı açıklamalar da bulunan Topçularspor Kulübü Genel Kaptanı Recep Murat Yuvarlak sözlerine şöyle devam etti: "Mehmet'e güvenimiz tam,genç ve dinamik bir isim Transferi kulübümüze hayırlı olsun. Transferlerde nokta atışı yaptıklarını vurgulayan Yuvarlak transferlere devam edecegiz, eksik bölgelerimizi teknik ekibimizle istişare ederek oyuncuları transfer ediyoruz."
Öte yandan sözleşme imzalayan Mehmet Gezer köklü ve hedefi olan bir Camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirtti.


Topçularspor Kulübü Tesislerinde düzenlenen imza töreninde Türk Telekomspor'dan transfer tecrübeli Oyuncu Burak Karadeniz Kulübümüz ile sözleşme imzaladı.

Bazı açıklamalar da bulunun Karadeniz sözlerine şöyle devam etti: "Öncelikle benim için her zaman ayrı bir yere sahip olan Topçularspor camiasına döndüğüm için mutluyum.Oldukça kaliteli bir takıma sahibiz.Forma savaşının olduğu yerde her zaman başarı vardır.''Takımıma faydalı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım,transferimde emegi geçen Başkanım Sayın Fatih Kulaksız'a teşekkürlerimi sunuyorum.''


Topçularspor alt yapıdan A Takıma yükselen Genç Oyuncu Alper Çoşkunsu ile de sözleşme imzaladı.

1997 Doğumlu Alper Altyapıda gösterdiği başarılı performansının ardından A takıma yükselen bir diğer genç oldu.A takıma layık görüldüğü için mutlu olduğunu belirten genç yetenek,bütün istek ve hırsımla çalışıp A takımda forma giymek istediğini belirtti.

Kaynak : www.topcularspor.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.