Cuma, Ağustos 07, 2015

TUNASPOR KALECİ ANTRENÖRÜNÜ BULDU


Geçtiğimiz sezon Vardarspor Teknik direktörlük görevini yürüten Mutlu Turan, geçen sezonun İstanbul Şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen ekibi Bayrampaşa Tunaspor'da kaleci antrenörü görevine getirildi.

Öz Y.Selim takımında Antrenör ve Teknik Direktörlük görevlerini yürüttükten sonra, Vardarspor'da kaleci antrenörlüğü görevini üstlenen deneyimli çalıştırıcı, ardından Teknik direktörlük görevine getirilmiş ve vardarspor ile başarılı bir sezon geçirmişti.

Teknik patronluğunu tecrübeli çalıştırıcı Ata Haluk Yalın'ın yürüttüğü Teknik Ekibe dahil olan Mutlu Turan sitemize yaptığı açıklamada " Bayrampaşa Tunaspor geçtiğimiz sezon İstanbul Şampiyonu ünvanı ile Bölgesel Amatör Lige yükselmiş bir ekip. Başka teklifler olmasına rağmen Yönetimin ve Teknik Direktör Ata Haluk hocanın beni tanıyarak, duruşlarını yansıtan samimi tavırları bile bu görevi düşünmeden kabul etmem için yeterli bir sebepti. Yıllardır İstanbul Süper Amatör Liginde sürekli üstüne koyan bir yapısı olan, düşüş yaşamayan bir camiada Kaleci Antrenörlüğü görevini yürütmenin büyük bir sorumluluk olduğunun bilincindeyim. Takımda bulunan tüm kalecilerin performanslarını en üst düzeyde tutmak için gerekli çalışmaları yapıp, 3.Lig yolunda az gol yiyen bir Tunaspor oluşmasında katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ata haluk yalın hocayla muhteşem bir ikili olur tam isabet

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.