Salı, Ağustos 18, 2015

ÜSKÜDAR'DA STAT KRİZİ ÇÖZÜLDÜ


Anadolu Üsküdar 1908 SK'da haftalardır devam eden stat sorunu sonunda çözüldü. Bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlılar, geçen sezon maçlarını oynadıkları Beylerbeyi 75. Yıl Stadı için ev sahibi Beylerbeyi SK'nın fiyat artırımına gitmesi nedeniyle zor durumda kalmıştı. Bu sorun geçtiğimiz günlerde aşıldı.

Anadolu Üsküdar 1908 SK Basın Sözcüsü Murat Dilek yaptığı açıklamada takımın yeni sezonda kupa ve 2. Lig maçlarını Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynaması için gerekli olan tüm prosedürlerin tamamlandığını, bu konuda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in büyük yardımda bulunduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Murat Şahin ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Anadolu Üsküdar hepimizin, biz Türkiye'nin her yerinde Van'da Maraş'da Trabzon'da İzmir'de her oynadığımız takım karşısına Üsküdar olarak çıkıyoruz. Kulübü aldığımız günden bugüne 3. Lig'de olan takımımızı 9 sezon sonra 2. Lig'e çıkardık. Bu bizim saha içinde, değerli Üsküdarlılarında saha dışındaki emekleriyle oldu. Bu takım 2. Lig'e yükseldiyse hem futbolcu kardeşlerimin özverisi hem de bilinçli taraftarımızın 7/24 kulüple ilgisiyle oldu. Hiç unutmuyorum 15 hafta sonra dakika 90'da yenilen penaltı golü ile Üsküdar'a Sakarya'dan mağlup dönen takımı yüzlerce taraftar gece 24:00'de tesislerde şarkılarla, meşalelerle karşıladı. Hepsi futbolcularımı alınlarından öptü 'canınız sağ olsun telafi edersiniz' diye... İşte o gün bir kez daha anladım bu kulüp şampiyon olacak diye, nitekim ki şampiyon da olduk. Bu alanda Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü başkanı olarak Sayın Belediye Başkanımız Hilmi Bey'e teşekkür ederim; kendisi de daima bize destek oldu. Bugün Üsküdar'da yılan hikayesine giren stat sorunumuzu da kendisi bizzat ilgilenerek çözdü." 

'Artık kafanıza takmayın'
Taraftarlara da seslenen Şahin "Artık hangi statta oynayacağız sorununu kafanıza takmayın, artık herkesi belediye karşısında sukünete davet ediyorum, 19 Ağustos tarihinde belediye önünde stat sorunumuz için açlık grevi yapacağını duyduğum tüm taraftarlarımız ile bizzat görüşerek de sorunun çözüldüğünü anlatarak siz değerli Anadolu Üsküdar taraftarlarına artık yeni şampiyonluklar için 6 Eylül'de Beylerbeyi Stadı'nda oynayacağımız Sarıyer maçına bekliyorum. Bizlere dua eden, desteklerini ve ilgilerini eksik etmeyen tüm sevenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...