Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Ağustos 13, 2015

YEŞİLKÖYSPOR'DAN FARKLI PROVA

                         
İstanbul Süper Amatör Ligin flaş takımlarından olmaya aday Yeşilköyspor yeni sezon için oynadığı hazırlık maçında aynı ligde mücadele eden Yeşilova Esnafspor'u 7-0 lık skorla mağlup etti.
Yeni sezonda takımın başına Necip Öztaş'ı getiren Yeşilköyspor yeni sezon için hazırlıklarını tüm hızla davam ettiriyor.
                            

Yeşilova Esnafspor ile Yeşilova Kemal Aktaş sahasında hazırlık maçında karşılaşan Bakırköy temsilcisi  müsabakanın Murat,Sonat ve Sinan Aydın'ın attığı üç golle ilk yarıyı 5-0 kaptı.
İkinci yarı her iki takımda değişik on birle sahaya çıktılar. İlk yarıya göre ikinci yarı ev sahibi Yeşilova Esnafspor daha iyi futbol oynamasına rağmen Yeşilköyspor'da Yunus Emre'nin iki golü skoru belirledi.

                          
Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş yaptığı değerlendirmede "Karşımızda çok büyük paralar harcayarak tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım var. Bizim takımız daha çok genç oyunculardan oluşmakta bu bizim ikinci hazırlık maçımız. İFA karşında sergilediğimiz futbolu bugün sergilemiş olsaydık bu kadar skor olmazdı. Yapacağımız hazırlık maçları ile iskelet kadromuzu kurmaya çalışmaktayız hazırlık maçlarında alınan skorlar bizim için o kadar önemli değildir" dedi.


HABER:Yılmaz AKTEPE
                                     
                                                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.