Pazar, Ağustos 02, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR HAZIR DEĞİL!

                            
İstanbul Süper Amatör Lig öncesi güçlü bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Yeşilova Esnafspor ilk hazırlık maçında İstanbulspor’a 6-2 mağlup olurken lige hazır olmadığı gözüktü.
                           
Bir hafta önce Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yeşil-Beyazlılar Süper Amatör Lig'in flaş takımlarından olan İstanbulspor ile oynadığı ilk hazırlık maçında bekleneni vermedi.
                           
Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik yaptığı açıklamada hafta içi yapılan “Ağır idman temposundan dolayı oyuncularımın performansı yeterli seviyede değildi.  Tabii ki bu mazeret değil ancak o oyuncularımız takımın as futbolcuları. Onlar da takıma katılınca daha iyi olacağız. Zamanla yapacağımız idmanlarla giderek tam bir takım olacağız” dedi.
                         
Başkan Vekili yetik “Yeni sezona kalabalık futbolu kadromuz var hocamız 35 kişilik kadromuzdan iskelet kadromuzu kurmaya çalışıyor ve tüm oyunculara şans vermeye çalışıyor, ilk maçımızda sergilenen futbol normaldir. Hedefe ulaşacak bir ekibiz”diye konuştu.


HABER: Yılmaz AKTEPE



Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...