Cumartesi, Ağustos 01, 2015

YOLCU: YÜREKLİ OYUNCULARLA YOLA ÇIKACAĞIZ


Bezirganbahçespor Kulüp başkanı Hayati Yolcu, hedefleri doğrultusunda takımda yüreğiyle mücadele edecek futbolcularla yola çıkacaklarını ifade etti.

İstanbul 1.Amatör Küme takımlarından Bezirganbahçespor'un kulüp başkanı Hayati Yolcu "2015-2016 futbol sezonu çalışmalarına Metin Gökdağ koordinatörlüğünde 3 Ağustos Pazartesi günü başlayacağız. Yeni sezonda takımızı Yalçın Kandemir hocamız çalıştıracak. Geçen yılki oyuncular ve genç takımdan da takviye yaparak yeni sezon için Pazartesi günü çalışmaya başlayacağız" dedi.
                                                   
Yolcu, isim yapmış futbolcuları transfer etmenin bir anlamı olmadığını ifade ederek “Sahada isimler oynamıyor. Orada futbolcuların ayakları, kafaları ve yürekleri oynuyor. Transfer etmek istediğimiz futbolcularda önceliklerimiz arasında Bezirganbahçespor‘u adamlığıyla temsil edeceğini bilmiş olması gerekiyor. Formayı sırtına geçirdiği zaman Bezirganbahçe formasının ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu bilecek eve bir diğer konu da çalışkan ve verimli olacak. Takıma katacağımız isimler önemli değil  genç, gelecek vaat eden ve başarıya aç futbolculardan takviyeler yapacağız. Umut ediyorum bu seviyede de devam ederiz” şeklinde konuştu.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.