Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Perşembe, Eylül 10, 2015

2. LİG'DE HAFTANIN ARDINDAN


Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grupta 2015-2016 Futbol sezonu geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalarla start aldı. Yeni sezonun ilk haftasında bir birinden değişik ve sürpriz neticeler alındı. 

16 Golün atıldığı Kırmızı Grup'ta deplasman galibiyetleri göze çarptı. Üç takım deplasmanda kazanırken, üç takım da kendi sahasında üçer puanın sahibi oldular. Üç maçta taraflar gol yollarında etkili olamazken müsabakalar başladığı gibi 0-0 sona erdi. Amedspor, kendi saha ve seyircisi önünde Bucaspor’u 3-1, Ligin yeni takımlarından Tuzlaspor, Aydınspor 1923 takımını aynı skorla 3-1 ve Manisaspor, Kartalspor’u tek golle 1-0 mağlup etmesini bildi. İnegölspor, deplasmanda Tarsus İdmanyurduspor’u 2-0, Eyüpspor, deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 ve Keçiörengücüspor’da deplasmanda Fatih Karagümrükspor’u 3-1 mağlup ederek deplasman galibiyetlerine imzalarını atan takımlar oldular. Ankara Demir ile Sivas Belediyespor, Kocaeli Birlik ile Gümüşhane ve Tokatspor ile Ankaragücü maçları ise başladığı gibi 0-0 sona erdi ve birer puanla sahadan ayrıldılar.

Beyaz Grupta Hacettepespor rüzgarı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta haftanın en flaş skorunun altına imzasını atan takım Başkent temsilcilerinden Hacettepespor oldu. Grubun iddialı takımlarından Hatayspor’u kendi sahasında 4-2 mağlup ederek büyük bir sükse yapan Hacettepespor, haftayı bu galibiyetle lider kapamayı başardı. Beyaz Grupta oynanan 9 maçta fileler toplam 22 gol gördü. Nazilli Belediyespor – Ümraniyespor maçı hariç tüm müsabakalarda taraftarlar gol izleme imkanı buldu. Beyaz Grupta 4 takım deplasmandan üçer puanla dönmeyi bildi. Fethiyespor, deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor’u 1-0, İstanbulspor, Orduspor’u deplasmanda 2-0, Sarıyer, Anadolu Üsküdarspor’u deplasmanda 1-0 ve Sezonun en flaş takımlarından Bandırmaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Kırklarelispor takımı, haftaya damgasını vuran takımlar arasında yerini almasını bildi. Kendi sahasında galibiyetle tanışan takım sayısı ise bu grupta sadece iki oldu. Hacettepespor, Hatayspor’u 4-2 ve Bayrampaşaspor, Rize Pazarspor’u 2-1 mağlup etme başarısı gösterdiler. Bu grupta Kahramanmaraşspor sahasında Bugsaşspor ile 1-1, Pendikspor, Menemen Belediyespor ile 2-2 ve Nazilli Belediyespor ile Ümraniyespor takımları 0-0 beraberlikle sahadan ayrılan takımlar oldular.


HABER: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.