Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Eylül 14, 2015

ACIBADEMSPOR SEZONA İDDİALI GİRDİ


İstanbul Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Acıbademspor bu sezon iddialı... Sezon öncesi transfer hamleleri ile dikkat çeken Kadıköy temsilcisi ilk hafta Alibeyspor'la sahasında 0-0 berabere kalırken bu haftayı 'bay' geçti. Bordo-Beyazlılar önümüzdeki haftadan itibaren galibiyet serisine başlamayı hedefliyor.

Acıbademspor'u tecrübeli bir isim, İsmail Coşkun çalıştırıyor. 14 sezon Çaykur Rizespor'da profesyonel olarak futbol oynayan, İstanbul BB, Çaykur Rizespor, Ofspor, Eyüpspor ve Kasımpaşa'da teknik kadrolarda yer almış bir isim olan Coşkun UEFA Pro lisansına sahip. Geçen sezon da Acıbademspor'u çalıştıran İsmail Coşkun'un yardımcıları ise, kulübün eski futbolcularından Mehmet Şerif Bülbül ile Ahmet Bilgin. Enes Çavuş ise takımın kondisyoneri...

Oğuzhan Atagün başkanlığındaki Acıbademspor'da sezon öncesi yönetimde değişiklikler yaşanırken Enes Çilek ve AvukatFatih Topçu asbaşkanlığa getirildi. Futbol Şube Sorumlusu ise Hasan Namlıoğlu.

Bolu'da kampa girdiler
Kadıköy ekibi olmasına rağmen bu ilçedeki saha sıkıntısı nedeniyle antrenmanlarını Maltepe Başıbüyük Stadı'nda yapan Acıbademspor, bay geçtiği haftada Bolu'da kamp yaptı.

Takımın yeni transferleri ve geldikleri takımlar ise şöyle:
Bilal Boğaçhan Daşdemir (Üsküdar 1919 SK) (Üstte)
Adem Beder  (Trabzonspor PAF)
Cem Yıldırım (Gençlerbirliği PAF)
Harun Enes Çavuş (Şile Yıldız)
Volkan Mahmutoğlu (Şile Yıldız)
Erhan Yeygül (Doğangüneş)
Mahmut Al (Doğangüneş)
Burak Akpınar (Sultantepe)
Orhan Ünsal (Sultantepe)



HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.