Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 13, 2015

ALİBEYKÖY İLK YARIDA İŞİ BİTİRDİ

                                
İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta şampiyonluğa oynayan Alibeyköyspor deplasmanda İstanbul Sinopspor'u Mert ve Sercan ilk yarıda attığı gollerle 2 -0 yenmesini bildi.
                              
Küçükçekmece Metin Oktay sahasından oynan bu önemli maçı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ,Alibeyköyspor kulüp Başkanı Ali Zengin,İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanı Ramazan Aşcı ve yönetim kurulu,Küçükçekemcespor yöneticileri,Küçükçekmece İdman Yurdu Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu ve kalabalık taraftar izledi.
Ligin ikinci haftası Metin Oktay sahasında oynan maça her iki takımda sahaya mutlak galibiyet için çıktılar.
Ev sahibi İstanbul Sinopspor  Alibeyköysporu çiçeklerle karşıladı.
 İlk dakikalardan itibaren hızlı ataklarla İstanbul Sinopspor kalesine yüklenen Alibeyköyspor 28. Dakikada ceza sahası içine artalan top Kafalardan sekerek önce üst direğe çarptı ardından ceza sahası içinde top Alibeyköysporlu mert’in önüne düştü başarılı oyuncu topu ağlara yolladı ve takımının-0 öne geçiren golü attı.
                                    
32. Dakikada misafir takım Alibeyköyspor köşe atışı kazandı köşe atışından gelen topu çok iyi takip eden Sercan topu ağlara yolladı ve farkı ikiye çıkarttı.
                                   
İkinci yarı her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradıysa da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince misafir takım Alibeyköyspor ilk yarıda Mert ve Sercan'ın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan takım oldu.
                                    
Alibeyköyspor ligin ikinci haftası da galip gelerek sahadan üç puanla mutlu ayrılan takım oldu.
                                  

Ev sahibi İstanbul Sinopspor ise Albayraksporda deplasmanda ilk hafta mağlubiyeti sonrası ikinci hafta da kendi evinde Alibeyköyspora yenilerek sahadan üzgün ayrıldı.
                                                  
                                       
HABER:Yılmaz AKTEPE





2 yorum:

  1. İstanbul Sinop taraftarı olarak şunu söyleyebilirim yonetimdeki insanların biraz elini taşın altına koyması gerekiyor geçen sene ki müthiş kadrodan kimse kalmadı öyle bir takımı niye tutmazsin be kardeşim başarı istemiyor bizimkiler süper amator de kalalim yeter mantığında lar yazık vallahi bu mantıkla hiçbir yere varilmaz

    YanıtlaSil
  2. kurt hoca tefik bence siz alt yapı hocası olarak devam edin büyük işlerle uğraşmayın topladğınız takıma bakın allah aşkına kahroluyoz trübünde bu nedir ya . çoluk çocukla olmaz bu iş hızlı adamlar lazım 1 amatör küme değil burası defans yok forvet yok yazık harcann paralara . toparlanmak lazım ama buda çok zor . saygılar..

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.