Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Eylül 07, 2015

ALİBEYKÖYSPOR'UN KABLAN KAPTANI VAR

Alibeyköyspor kendi sahasında Kartal Belediyesporu konuk etti. Maçı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.


Maça her iki takımda ofans düşünce ile başladı. Orta saha mücadelesinden çok defans ve forvet oyuncuları arasında geçti ilk yarı. Seyredenlere gol veya goller gelecek gibi göründü.

İkinci yarıda ev sahibi ekip biraz daha oyun olarak önce çıktı ve takım kaptanı Erkan Kablan ile iki gol bularak sahadan 2-0 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı.


4 yorum:

  1. Alibeyköy Kartal Belediye maçının hakemi 2.yarıda ne oldu da tek taraflı düdük çaldı.Alakası olmayan penaltı, gole giden Kartallı forvet düşürülüyor devam..Alibeyköylü futbolcuya dokunmadığı halde 2.sarıda kırmızı..Yazık her takımın emeği var maçın hakemi Cihan Ataş EMEK HIRSIZLIĞI YAPMAYIN

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Alibeyköyümüzün galibiyetini karalayamazsınız eze eze yendik sizleri. Hakem net olan penaltıyı vermesemiydi? Sizin oyuncunuz atılmadan 10 dakika önce bizim oyuncumuz atıldı siz ilk önce kendi takımınızı sorgulayın 2.maçta görüşürüz Kartal'da orda da hakem hakem diye ağlamazsınız umarım.

    YanıtlaSil
  4. Cihan ateş korkudan maçı Alibeyköy e hediye etmiştir. Eze eze yendik diyen arkadaş formaları karistirdin galiba oynayan ve pozisyona giren takim kartal Belediyespor Alibeyköy pozisyona girmeden maçı hakem yardımıyla almistir

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.