Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Çarşamba, Eylül 09, 2015

BARCELONA'YI REDDETTİ ŞİMDİ 1. AMATÖR LİG'DE


1. Amatör Küme kulüplerinden Zonguldak Ereğlispor'da bu yıl forma giyecek olan Bayram Demirbaş, ailevi sebepler nedeniyle Barcelona tarafından çok beğenilmesine rağmen Türkiye'ye dönmek zorunda kaldı.

Diyarbakırlı bir ailenin çocuğu olan ve 1997 yılında dünyaya gelen Bayram Demirbaş'ın yıldızı, okul takımında gösterdiği performans ve yetenekleri sonucu Antalya'da Barcelona temsilcilerinin izlemesi ile başladı. Türkiye'de izlenen 18 kişi içerisinden 2012 yılında Barcelona'nın altyapısına getirilen Bayram Demirbaş, burada bir yıl antrenmanlara çıkıp futbol eğitimi aldı.

Türkiye'ye dönmek zorunda kaldı
Barcelona tarafından çok beğenilmesine rağmen ailevi sebepler nedeniyle Türkiye'ye geri dönmek zorunda kalan Bayram Demirbaş bir süre Diyarbakır Devlet Su İşleri, Gençlerbirliği ve son olarak da Fenerbahçe altyapısında futbol oynadı. Aile dostlarından Zonguldak Ereğlispor Kulübü Başkanı Kaan Kocaman'ın isteği üzerine Ereğli ilçesine gelen Bayram Demirbaş, bir çok profesyonel kulüpten gelen transfer tekliflerini reddetti.

Bir yıl Ereğli'de oynayacak
Bayram Demirbaş'ın şahsına olan ahde vefasından dolayı 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Zonguldak Ereğli Spor Kulübü'ne geldiğini ifade eden Kulüp Başkanı Kaan Kocaman, önümüzdeki yıllarda ülke futbolunda önemli yerlere geleceğini dile getirdi.
Kocaman gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bayram kardeşimiz bundan üç yıl önce ulusal medyada da gündeme geldiği gibi Diyarbakır'da oynadığı futbolla Antalya'da keşfediliyor. Okul takımında oynadığı futbolla. Barcelona izleme komitesi tarafından takip edilip beğeniliyor ve Türkiye'den seçilen 18 kişi arasına giriyor. Bu 18 kişi içerisinde seçilip Barcelona Lemasya'ya getiriliyor ve orada idmanlara katılıyor. Orada eğitimini alıp, Barcelona kendisi ile gerekli misafirperverliği gösterip ilgileniyor. Akabinde ailesi ve kendi özelinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle dönmek zorunda kalıyor. Döndükten sonra bir süre Fenerbahçe'nin altyapısında yer alıyor. Kendisinin şahsıma karşı bir ahde vefası söz konusu. Kendisi ile görüştük ve 'Bu yıl sana hizmet etmek istiyorum' dedi. Bu seneye nasipmiş. Bu sene kendisini misafir edeceğimiz. Önümüzdeki yıllarda başka projelerde, başka takımlarda yer alacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.yenisafak.com

5 yorum:

  1. beni de reyal madrit istedi canım sıkıldı geri döndüm

    YanıtlaSil
  2. Emre kardeşim. Reyal Madrit, için ne kadar bu kadar şaşırdın :) oyle bi kulup yok demicen inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. biz nerelerde oynadık yazan yok haber yapan yok bu paleyi yazmışsınz . ben siportink lizbon, seltik dandi yunaytıda ve panatinaykosa denemeye gittim seni arıcaz dediler döndüm şimdi esenyurt acarda malzamecym :))))

    YanıtlaSil
  4. bende şahidim siportink idmanında gördüm abiyi

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.