Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Eylül 11, 2015

BOĞAZIN YARGIÇLARI ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ


Beykozspor tribünlerinin sesi Boğazın Yargıçları ülke olarak yaşanan bölücü terör örgütünün neden olduğu olaylara tepki ve şehitlere saygı anlamında bir yürüyüş gerçekleştirdi.
Beykoz Meydanı'nda toplanan kalabalık Akşam ezanının ardından yürüyüşe geçerken, program Yatsı Ezanı okunurken Paşabahçe Meydanı'nda neticelendi.

Beykoz Meydanı'nda akşam saatlerinde toplanmaya başlanan kalabalık ilerleyen dakikalarda yoğunlaştıktan sonra Bölücü Terör Örgütü lehine atılan sloganların ardında tekbir sesleri ile -Allah Ekber-haykırışları göklere yükseldi. Oldukça heyecan ve milli duygularla dolu kalabalıktan her yaştan ve her siyasi görüşten katılımcılar varken, atılan sloganlarda Kürt-Türk kardeşliğinden dem vurulup Bölücü Örgütün bunu bölemeyeceklerinin altı ısrarla vurgulandı.

Başlangıç noktasından yola çıkan yüzlerce katılımcı güzergah boyunca, 'İmralı Basılsın Apo İti Asılsın, Kürt-Türk Kardeştir Ayrım Yapan Kalleştir, Her Türk Asker Doğar, Ya Allah Bismillah Allahu Ekber, Mustafa Kemalin Askerleriyiz' gibi çeşitli bilindik sloganlar attılar. Yürüyüş Boyunca hiçbir sorun-sıkıntının yaşanmaması için Boğazın Yargıçlarının dikkatli tavırları ve uyarıları vardı. 

Paşabahçe Atatürk Parkında sona eren Yürüyüşün ardından 1908 Büyük Beykoz Taraftarları Derneği Başkanı İbrahim Burak Durmaz katılımcılara yaptığı kısa konuşma ile teşekkürlerini iletirken, Saygı Duruşu ve ardından hep birlikte okunacak İstiklal Marşı ile etkinliklerinin sona ereceğini belirttikten sonra Şehitlerimize rahmet dileklerinde bulundu.

Boğazın Yargıçlarının Yürüyüşüne dikkat çekici bir kalabalık ile katılım sağlayan anneler, bacılar, kardeşler Beykoz insanının hislerine tercüman oldu. Özellikle bazı anneler vardı ki onların oğulları askerde idi, atılan sloganlara en yüksek haykırış onlardan gelmekte idi...ve genç kızlarımız, daha önceki yıllarda annelerinin, ablalarının yaptıkları katkılarda olduğu gibi onlardan bayrağı devralarak değme delikanlılara taş çıkartacak nitelikte katıldılar sloganlara ve tepki haykırışlarına...Allah onlardan razı olsun...Yüce Rabbimiz Asker yolu gözleyen Annelerimize tez zamanda sağlıklı biçimde yavrularını kavuştursun..

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.