Pazartesi, Eylül 07, 2015

ÇAPASPOR SOL KANADI SAĞLAMA ALDI


İstanbul 1. Amatör Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir kadro hazırlığında olan Çapaspor, son olarak Küçükayasofyaspor forması giyen sol kanat oyuncusu Yiğit Özvural'ı renklerine bağladı.

Sol bek ve sol açık pozisyonlarında oynayabilen 1992 doğumlu Yiğit futbola Yeşildirekspor'da başladı. Buradan sonra transfer olduğu İncirlispor'da 1. Amatör Lig'den Süper Amatör'e, buradan da BAL'a çıkan kadrolarda yer alan başarılı futbolcunun sonraki durağı Kumkapı Sarıçubuk oldu. 2013-2014 sezonunda Topkapıspor'un 1. Amatör'den Süper Amatör'e çıkan kadrosunda 10 gol, 8 asistle oynayan Yiğit geçen sezonu 1. Amatör Lig takımlarından Küçükayasofyaspor'da geçirdi.


Yeşil-Beyazlılar'la bu sezon başı maddi konularda anlaşamayan 23 yaşındaki futbolcu, İncirlispor'da birlikte çalıştığı teknik direktör Şoray Türeyen'in çağrısıyla Çapaspor'a geldi.

Genç futbolcu, Çapaspor olarak bu sezon iddialı olduklarını, takımına elinden gelen katkıyı sağlayıp kişisel kariyerine bir şampiyonluk daha eklemek istediğini ifade etti.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Tebrik ederim, hayırlısı olsun :)

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...