Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 20, 2015

ÇEKMEKÖY KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR


Süper Amatör Lig 7.Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Çekmeköy, Alemdağ'da konuk ettiği Kartal Bulvarspor karşısında da kusursuz koşusunu sürdürdü.

Karşılaşmanın henüz 10.dakikasında Tolga'nın golü ile öne geçen kırmızı beyazlılar, oyunun kontrolünü ellerinde tutmayı başardılar. İlk devre 1-0 ev sahibinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrede de sahada benzer bir mücadele vardı. Özellikle sağ kanattan Tolga ile etkili gelen Çekmeköy 58.dakikada Hızır'ın kafa vuruşundan kazandığı gol ile rahatladı. En azından bir gol için karşı kaleye yüklenen Buvarspor karşısında hızlı akınlar ile çıkan Çekmeköy son paslarda etkinlik sağlayamayınca farkı açmayı başaramadı. Bulvarspor ise yakaladığı fırsatlardan birini ancak maçın uzatma dakikalarında Aykut'un serbest vuruşu ile değerlendirebildi. Karşılaşma 2-1 ev sahibi lehine sonuçlandı.

STAD : Alemdağ
HAKEMLER : Kağan Kanbur, Emrah Yılmaz, Ahmet Midilli
ÇEKMEKÖY : Rıdvan, Yasin, İskender, Hızır, Musa, Ufuk, Tolga, Yunus Emre, Onur, Sedat, Cihat (Emre, Onurcan, İsmail Aksu, Yıldıray, İnanç, İsmail Aksu, Harun)
TEKNİK SORUMLU : Aydın Dursun
KARTAL BULVAR : Osman, Ceyhun, Emre, Osman, Serkan, Erhan, Timuçin, Murat, Fatih, Fuat, Ekrem (Uğur, Fatih, Buğra, Aykut, Sergen, Selahattin, Cihan)
TEKNİK SORUMLU : Rıdvan Elmastaş




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.