Cumartesi, Eylül 05, 2015

ÇEKMEKÖY SON NEFESTE GALİP


Süper Amatör Lig'de sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çekmeköyspor Alemdağ'da konuk ettiği Kestanelikspor'u 3-2 ile geçti.

Karşılaşmanın henüz 14.dakikasında Özgür'ün golü ile öne geçen konuk ekip Kestanelikspor, daha fazla oyunu kendi alanında kabule ederek hızlı akınlar ile gol aradı. Çekmeköy ise golün şokunu hızlı atlatamayınca oyun kurmakta zorlandı. İki pozisyonda Çekmeköy forvetleri Tolga ve Sedat'ın vuruşlarının direğe takılması ev sahibi adına şanssızlıktı. İlk yarı konuk ekibin tek farklı üstünlüğü ile kapandı.

Kestanelik 9 kişi kaldı
İkinci yarının başlarında baskısını sürdüren Çekmeköy 60.dakikada Hızır ile beraberliği buldu. Ancak golün hemen beş dakika sonrasında Kestanelik Berker'in penaltısı ile bir kez daha öne geçti. Ancak Çatalca ekibinde Enes ve Emirhan'ın kırımız kart görmeleri yeşil sarılıların direncini kırdı. Çekmeköy aradığı golü 85.dakikada Cihan ile buldu. Hemen ardından 88.dakikada Onur'un hayat veren golü ile ilk maçını kayıpsız geçmeyi başardı.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Çekmeköy teknik sorumlusu Aydın Dursun "Takımımı ilk yarıda tanıyamadım. İkinci yarıda toparlandık ve son dakikalarda bile olsa sahadan galibiyet ile ayrılmayı başardık. İlk maçı kayıpsız geçmemiz önemliydi. Şimdi önümüzdeki maçları düşünmeye başlayacağız" dedi.

Çekmeköyspor Kulüp Başkanı Tuncay Meriç ise yaptığı açıklamada "İlk maçlar hep zordur, çok zorlu bir mücadeleyi son dakikalarda kazanmasını bildik. Üç puanla lige başladığımız için çok mutluyum. İki kez yenik duruma düşmemize rağmen maçı çeviren futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyor teşekkür ediyorum" diye konuştu.

STAT : Alemdağ
HAKEMLER: Cem Boratay Ala, Ferdi Karadoruk, Tayfun Hakyemez
ÇEKMEKÖYSPOR : Rıdvan, Yasin, İskender, Hızır, Musa, Ufuk, Tolga, İsmail Aksu, Onur, Sedat, İsmail Kaya (Okan, Onurcan, Alperen, Zeki, Aziz, Cihat, Aram)
TEKNİK SORUMLU : Aydın Dursun
KESTANELİKSPOR: Güven, Yusuf, Emirhan, Murat, Zafer, Erkan, Ozan, Enes, Kerem, Kubilay, Özgür (Berker, Ersan, Sezgin, Anıl, Sercan, Mehmet)
TEKNİK SORUMLU : Mümin Ersin Sarı






Hiç yorum yok:

Rafet Koç Sultangazispor'dan ayrıldı

Geçtiğimiz günlerde Sultangazispor'la anlaştığı duyurulan Rafet Koç'un kırmızı lacivertlilerle anlaşması iptal oldu.