Cuma, Eylül 11, 2015

ÇUBUKLU U15'TE İŞLER YOLUNDA


İstanbul U-15 Ligi 33. Grup'ta 1.hafta maçında deplasmanda Pendik Esenyalıspor'u 2-1 yenerek sezona galibiyetle başlayan Çubukluspor  2.haftada maçı olmamasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Antrenör Ramazan Sökmez nezaretinde çalışmalarını sürdüren Çubukluspor U-15'te antrenmanın ardından antrenör Ramazan Sökmez’e takımın son durumu ve hedefleriyle ilgili görüşlerini sorduk.

Ramazan Sökmez Pendik Esenyalı deplasmanında 38 derece sıcak altında zor bir maç oynadıklarını son dakikalarda attıkları golle maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Başarılı teknik adam grupta her maçın zor olacağını, her takımın mücadele edeceğini, kendilerinin de bundan sonra çok daha sıkı çalışmaları gerektiğini belirterek Çubukluspor olarak ilk hedeflerinin A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunu, şampiyonluk hedefinin daha sonra geldiğini, oyuncularının gelişiminden memnun olduğunu, bundan sonrada Çubukluspor'un geleceği için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

İstanbul doğal çimli bir sahaya kavuşuyor

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde faaliyet gösteren Sitespor'un doğal olarak çimlendirilen sahası 29 Ekim 2024 günü hizmete açılacak.