Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 06, 2015

ÇUBUKLUSPOR SEZONU AÇTI


İstanbul Süper AmatörLig takımlarından Çubukluspor, 2015-2016 sezonunu düzenlenen törenle açtı.

Çubukluspor Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı Coşkun Tosun, İstanbul’un sayılı camialarından biri olduklarını belirtti.

Yönetim olarak on ikinci sezona girdiklerini ve bu yıl Çubukluspor’un Bölgesel Amatör Lig özlemini dindirmek istediklerini vurgulayan Tosun, “Bunun için birlik ve beraberliğin olması, inanmak, vazgeçmemek ve çalışmak gerek. Bizler bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı canı gönülden istiyoruz. Çubuklu  camiası bu işe inandıktan sonra istediğimiz hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Tosun, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Bizim amacımız, Çubukluspor’un daha iyi yerlere gelmesi. Bunun için çalışıyoruz. Çubukluspor’un gelecekte maddi sıkıntı çekmemesi, tesisleşme konusunda sorun yaşamaması için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çubukluspor’u hedefi ve ne istediği belli bir kulüp yapmak istiyoruz.” 

Ülkede yaşanan terör saldırıları nedeniyle sade bir tören düzenlediklerini anlatan Tosun, 2015-2016 sezonunun Çubukluspor’a ve futbol camiasına hayırlı olmasını diledi. Konuşmanın ardından dua okundu ve ardından kurban kesildi.

Taraftarları selamlayan Çubuklusporlu futbolcular, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Haber – Fotoğraf :  Kemal GÖLÇİÇEK
Çubuklu Haber Ajansı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.