Perşembe, Eylül 03, 2015

ESNAFSPOR SON İDMANINI YAPTI MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

                                 
İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Ligin ilk haftasında cumartesi günü Yeşilova Esnafspor, Bağlarbaşıspor'u konuk edecek. Esnafspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
                                                          
Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkan Vekili Salih Yetik, şu açıklamaları yaptı: "Yaklaşık bir buçuk aydır kendi tesislerimizde yeni sezon çalışmalarımızı yaptık.
                                  
8 hazırlık maçı yaptık bunların ilk 5'inde denemeye gelen oyunculara şans verdik bu maçlardan sonra yavaş yavaş kadromuz netleşti ve yaptığımız son üç maçta takımızın ortaya koyduğu oyun bizi çok sevindirdi. Yeni ve eski oyuncularımız çok çabuk kaynaştı. Takımda yardımlaşma üst seviyede.
                                 

Bağlarbaşı maçının zevkli bir karşılaşma olacağını düşünüyoruz. Öncelik iki takım oyuncuları ve yönetimi sağduyulu olması gerekir. Sonuç ne olursa olsun iki takımda sahada sadece futbol oynaması istiyoruz.”

Haftanın son çalışmasını Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, yönetim kurulu ve Yeşilova Esnafspor Taraftarılar derneği izleyerek takıma moral verdi.

                                  
                                   

Süper Amatör Lig'in en genç kalecilerinden Berkcan, Ogün ve Fatih genç olmaları rekabeti artırdığını belirtirken lige hazır olduklarını söylediler.

HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.