Salı, Eylül 22, 2015

GAZİOSMANPAŞA'DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ


Geçtiğimiz sezon Teknik Kadro değişikliğinden sonra 21 puan toplayarak ligde kalan, İstanbul'un güzide kulüplerinden Gaziosmanpaşa'da Teknik Direktörlük görevine Yeni Malatya, Malatyaspor, İstanbulspor AŞ. Karagümrük, Zeytinburnuspor ve son olarak Adıyamanspor Teknik Direktörlüğünü yapan Osman Gökhan getirilmişti.

5 hafta sonunda alınan başarısız sonuçlar ardından takımda kan değişikliğine gidildi ve geçtiğimiz sezon Adliyespor ile başlayan Gaziosmanpaşa serüvenine 21 puan sığdırıp 1,5 devrede yapılamayanı yapan Yüksel Ersan, Akın Topgül ikilisi göreve getirildi.

Başarılı ikili sitemize yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz sezon göreve geldiğimizde takımın durumu çok iç açıcı değildi ancak yine de iyi bir takımdı. Sadece belki biraz kısmetsizlik diyebiliriz. Arzulanan puanlar alınamamıştı. Bizde bunları aldık. Şimdi yine buradayız, çalışma şartlarımızın eskisinden daha iyi olacağı Sami Mendi tarafından garanti edildi. Şimdi kaldığımız yerden devam edip, İstanbul'un güzide kulüplerinden Gaziosmanpaşaspor'u hak ettiği yerlere taşımaya çalışacağız. Taraftarlarımız bizleri bu zorlu sınavda yalnız bırakmasınlar, onların desteğinin faydasını geçen sene çok fazlasıyla gördük. Camia olarak el ele verip üst sıralara hayırlısıyla tırmanacağız"dediler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...