Pazar, Eylül 06, 2015

GÜMÜŞHANE 3 PUANA "ERDİ"


Süper Amatör Lig 5.Grup müsabakasında Gülsuyu ile Bahçelievler Gümüşhane Maltepe Başıbüyük Stadında karşı karşıya geldiler.

Baştan sona çekişmeli geçen, bir ev sahibinin bir deplasman takımının öne geçtiği mücadelede, seyirciler hem futbola hem de gole doydu.

Karşılaşmaya atak başlayan ev sahibi takım Gülsuyu aradığı golü bularak mücadelede 1-0 öne geçti. Daha sonra günün en çok tekme yiyen ismi Erdi'nin ceza sahası içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı günün duran top ustası Harun filelere gönderdi ve takımına beraberliği getiren golü attı. Devrede başka gol olmayınca ilk yarı karşılıklı atılan gollerle sona erdi.

İkinci yarıya ilk yarıya nazaran daha derli toplu başlayan konuk ekip Bahçelievler Gümüşhane, Erdi ile golü buldu ve 2-1 öne geçti. Bu golden sonra beraberlik için yüklenen Gülsuyu golü bularak skora dengeyi getirdi. 2-2. 

Herkesin mücadelenin bu skorla bitmesini beklediği anlarda Nejat Öntaş'ın talebeleri frikik atışı kazandı. Bahçelievler Gümüşhane'de topun başına Harun geldi ve topu filelerle buluşturarak takımının 3. kendisinin 2.golünü atarak takımına son saniyede 3 puanı getiren golü kaydetti.

Bahçelievler Gümüşhane aldığı 3 puanla Hasköy'ün arkasından averajla ikinci sırada yer alırken, Gülsuyu ise yine averajla 10.sırada yer aldı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Gülsuyumuzda geçen sene ki ruhu göremedim Acemi bir takım gibi göründük stoperlerimiz agir kalecimiz sagolsun her golde hatasi var forvetimiz cok iyi olmasina ragmen kullanamadik pozisyon bulamadik ilk maçında vermiş olduğu heyecan ve son dakika golu ile mağlup olduk. Gümüşhane spor ise aldigim bilgiye göre yepyeni bir takım ve bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var . İki kanadında ki çocuklar süratli ve yetenekli biraz daha orta saha bu oyuncuları kullanırsa çok iş yaparlar orta sahaları ayağa top yapmak isteyen oyuncular sonradan giren 13 numaralı çocuk Kalbur ustu ve oyunu çok iyi yönlendiriyor forvet hattında biraz zayıf gördüm. Güzel ve centilmenlik içerisinde geçti

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.