Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazartesi, Eylül 14, 2015

GÜMÜŞHANE DOLU DİZGİN


Süper Amatör 5.Grup mücadelesinde Bahçelievler Gümüşhane Kocasinan Stadında Hasköy'ü ağırladı.

Karşılaşmaya iki takımda kazanma hırsı ile başlarken, izleyenlerin de zevk alacağı bir müsabakaya şahit olacağının ispatıydı. Karşılaşmaya daha baskılı başlayan ev sahibi ekipte önce Erdi girdiği pozisyondan yaralanamazken, ardından, Harun'un sol çizgiden ceza sahasına kestiği topa kimse dokunamayınca Bahçelievler Gümüşhane mutlak bir golden oldu. Erdi'nin bir topunu da Hasköy kalecisi son anda başarıyla çıkarırken, orta saha mücadelesine dönen maçın ilk devresi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya daha dengeli giren Hasköy takımı oyuna dengeyi getirirken, tekrar vites yükselten Bahçelievler Gümüşhane oyunun kontrolünü ele geçirdi. müsabakanın son 20 dakikalık dilimine girilirken, Bahçelievler Gümüşhane Teknik Direktörü Nejat Öntaş'tan arka arkaya müdahaleler geldi. Oyuncu değişiklikleri ile birlikte rakibe iyice yüklenen ev sahibi ekip, Uğur Demirbaş'ın ceza sahasının hemen önünde düşürülmesi ile tehlikeli bir noktadan frikik kazandı. Topun başına geçen oldukça sert ve düzgün bir vuruşla, topu filelere yollayarak, takımını 1 - 0 öne geçirdi. Bu golden sonra Hasköy takımı beraberlik için yüklenirken ev sahibi ikinci gol şansını da yakaladı ancak, mücadelede başka gol olmadı ve ev sahibi ekip Bahçelievler Gümüşhane mücadeleden 3 puanla ayrılan ekip oldu. 

Bu skorla beraber Bahçelievler Gümüşhane puanını 6 ya yükseltip liderlik koltuğuna kurulurken, Hasköy ise 3 puanda kalarak 4.sırada kendine yer buldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

  1. Uğur Demirok değil Uğur Demirbaş herhalde yetenekli çocuk harcanıyor

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.