Salı, Eylül 15, 2015

GÜNGÖREN EVİNDE KAYIP


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta geçen hafta deplasmanda Sultanbeylispor'la berabere kalan Güngörenspor bu hafta ise evinde Erokspor'a boyun eğdi.

Bakırköy Belediye Stadı'ndaki karşılaşmayı Barış Esa, Hüsnü Çatalkaya,Uğur Elmas hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya ilgi fazlaydı. Hem Güngören Hem Erokspor taraftarları bu zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadılar. Güngörenspor sahaya 'Milletimizin başı sağ olsun' pankartı ile çıktı ve tribünden alkışlandı. 

Karşılaşmaya iki ekip çok etkili başladı. 35. dakikada Erokspor kazandığı penaltı atışını Mehmet'la gole çevirdi ve skoru 1-0 yaptı. Yediği golden sonra çabuk toparlanan Güngörenspor etkili şutlar ile rakip kaleyi zorladı ama beraberlik golünü bir türlü yakalayamadı. 

Top ağlara gitti ama...
Dakikalar 45'i gösterirken Güngörenspor kazandığı serbest vuruşta Erdal ile golü buldu fakat hakem ofsayt gerekçesi ile pozisyonu gol olarak değerlendirmedi. İkinci yarıda skor değişmezken son bölümde Mehmet hakeme itirazdan dolayı ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 
Erokspor bu galibiyetle ikide iki yaptı.

Karşılaşmanın saha komiseri olan Cengiz Çiçek'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU









Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 28 Eylül 2024 Cumartesi Programı

İstanbul Süper Amatör Lig'de 2023-24 sezonu tekli gruplarda oynanan maçlarla başlıyor...