Cuma, Eylül 04, 2015

GÜNGÖRENSPOR'DA ÖNCELİK GENÇLER


Süper Amatör 1.Grup ekiplerinden Güngörenspor Teknik Direktörü Serdal Ünsal, yeni sezon hakkında sitemize açıklamalarda bulundu.

"Güngörenspordan sezon başında bana görev teklifi oldu. Kulübümüzün sahasının yapımı devam ettiği için altyapıya gereken önemin verilemediği, bu yüzdende genç oyuncuları A takıma kazandırılarak yola devam edileceği söylendi, bizde görevi kabul ettik. Sahamızın seneye biteceği planlanıyor, bir sezon sonrası da çalışmalar meyvesini verse, 3 yıllık bir oluşuma girdik diyebiliriz. Hedefimizi belirlerken ise kadromuzun gücü oranında çok fazla uçup hayal görmeden, öncelikle ligde kalıp, önümüzdeki sezona genç oyuncuları daha tecrübeli hale getirmek olarak belirledik. Sistemli gidip, gücümüzü bilip oynayacağız"

"Grubumuzda maddi imkanları iyi olan, nokta transferler yapan takımlar var, geçtiğimiz sezondan bildiğimiz, rakibimiz olan Sultanbeyli takımı ise her zaman çok koşan bir ekip. Zaten geçtiğimiz sezonda da Play Off şansını kıl payı kaçırdılar. Ortaköy takımı deneyimli oyunculardan kurulu, Davutpaşaspor köklü bir kulüp, Erokspor ise Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olan bir takım. Diğer takımlarda kaliteli oyunculara sahip ekipler. Örneğin Merkezefendi takımını canlı izledim. Tabanca gibi takım deyimini kullanmak yanlış olmaz. "

"Grupta Sarıyer Yenimahalle takımı ligden çekildi. Bu durumda 2 takımı daha geçip ligde kalmamız gerekecek. Takımda bulunan bir kaç ağabeyi, genç oyuncular ile kaynaştırmak için elimizden geleni yaptık. Bilgimiz dahilinde en iyi 11 i çıkarıcqaz ve gerisini futbolcu kardeşlerimize bırakıcaz. Onlar ligde kalmayı başaracaklar, kendilerini geliştirecekler ve 3 senelik düşündüğümüz oluşumun bir parçası olacaklar. Yeşilpınar maçından sonrada 11 arkadaşımıza gerek mevki itibariyle gerekse maddi imkanları karşılayamadığımız için teşekkür ettik. Güngörensporu eskiden olduğu gibi kupa kazanan, profesyonel liglere oyuncu gönderen bir kulüp haline getirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Paşabahçespor ikinci yarıda açıldı

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Paşabahçespor Selimiyespor'u 3-1 mağlup etti.