Pazar, Eylül 13, 2015

IRMAK İKİNCİ YARIDA GÜRLEDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta mücadele eden ve ilk maçında deplasmanda Beyoğlu Yeniçarşıspor’a 3-2 kaybeden Gürpınarspor, ikinci maçında kendi sahasında Irmakspor engelini aşamadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Gürpınarspor, bu avantajını 90 dakikaya yayamadı ve ikinci yarıda kalesinde ardı ardına gördüğü üç golle sahadan 3-1 yenik ayrılarak ligin ikinci haftasında da üzüldü.

Taraftar maça ilgi göstermedi
Gürpınar Stadı'nda oynanan maça hava muhalefetinden dolayı taraftar ilgi göstermedi. Maça iyi başlayan ve ilk 45 dakikada rakibine oranla daha atak ve diri görünen Gürpınarspor, bu yarıdaki etkili oyununu daha maçın başında dakikalar 3’ü gösterirken Deniz’in golü ile skora yansıttı 1-0. Golden sonra bir çok kez gol pozisyonu bulan Yeşil-Beyazlılar (Bu maçta mavi-sarı forma giydiler), bunları değerlendirmekte zorlansalar da ilk yarıyı 1-0 önde kapayarak soyunma odalarına avantajlı bir skorla gitti. 

Irmakspor tek kale oynadı
İkinci 45 dakika sahada bambaşka bir Irmakspor vardı. Beraberlik sayısını bulmak adına adeta tek kale oynamaya başlayan Irmakspor, aradığı golü 60. dakikada Cengiz ile buldu ve skora denge getirdi 1-1. Bu golle moral bulan Irmakspor’da 64. dakikada bu kez sahneye çıkan isim Hasan oldu. Skora 2-1’e getiren Mavi-Beyazlılar, 77. dakikada Cüneyt ile farkı ikiye çıkardı ve skor 3-1 Irmakspor’un lehine oldu. 

Önce penaltı, sonra ofsayt
Maçın hakemi oyunun son bölümlerinde verdiği bir kararla Gürpınarspor cephesinin büyük tepkisini çekti. Önce penaltıyı veren ve ardından da yan hakeminin bayrağını gördükten sonra penaltıyı ofsayt gerekçesiyle iptal eden maçın hakemi büyük tepki aldı. Son bölümde skor değişmedi ve maç 3-1 sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İshaklıspor maça otostop çekerek gitti

Üçüncü Lig 2. Grup takımlarından Beykoz İshaklıspor, Kelkit Hürriyetspor deplasmanına giderken otobüsü bozulduğu için karşılaşmaya otostop y...