Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Eylül 04, 2015

İSTANBUL BARIŞSPOR'DAN İBB'YE TRANSFER


Daha önce 2002 doğumlu Arda Tavus, 2001 doğumlu Emirhan Aykut, 2001 doğumlu Kadircan Çıtak, 2001 doğumlu Mustafa Özkaynak'ı Kasımpaşa, 1998 doğumlu M.Kasım Sadi, 2000 doğumlu Muzaffer Kahriman(Milli), 2003 doğumlu Tunahan Avcılar'ı İstanbul  Başakşehir F.K, 1997 doğumlu Burak Atasoy'u Trabzonspor ve 1993 doğumlu Dursun Türk'ü Sultanbeyli Belediye (profesyonel) olarak Türk futboluna kazandıran İstanbul Barışspor, iki oyuncusunu daha İstanbul Başakşehir F.K takımına verdi.

2001 doğumlu stoper mevkinde görev yapan ve aynı zamanda takım kaptanı da olan Samet Dilaver ile 2003 doğumlu, sol kanatta görev yapan Hakan Özkurt'u İstanbul Başakşehir'e vermenin mutluluğunu yaşayan İstanbul Barışspor Teknik Sorumlusu Ersin Yüksel, sitemize yaptığı açıklamada "Merter Trabzonspor Futbol Okulu olarak 50 den fazla öğrencimizi profesyonel takımların altyapılarına göndermiştik. Son 2 senedir evlatlarımızın resmi müsabaka tecrübesini tatmaları için, o havayı solumaları için, rakip takıma saygılı olan, hedefin çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutan, topluma, ailelerine faydalı, ahlaklı, sportmen gençler yetiştirmek olduğu İstanbul Barışspor Kulübü'nü kurduk."

"İstanbul Başakşehir Altyapı sorumlusu Mustafa Sarıgül'e ise bir Teknik Adam olarak ayrıca teşekkür ediyorum. Kulüp olarak umut vaadeden  futbolculara önem vermeleri çok önemli. Diğer takımlar gibi yaşından büyük oyuncularla 3 puan alarak günü kurtarmak yerine profesyonel anlamda ilerleyebilecek oyuncuları tarayıp, bu oyunculara şans verip geleceğin futbolcularını yetiştirme anlamında muazzam bir tutum sergiliyorlar. Umarım bu tür kulüpler bu yanlıştan döner ve futboldaki fiziki dengeler düzelir. İstanbul Başakşehir Kulübüne ve Mustafa Sarıgül'e futbola verdikleri önem için tekrar teşekkür ediyorum."

"Bir parantezde kader birliği yaptığımız hocalarıma açmak istiyorum. Tecrübelerini genç oyuncu kardeşlerimize bıkmadan usanmadan anlatan, gösteren Ahmet Hocama ve Tolga Hocama katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Üst seviyedeki takımlara giden oyuncuların üstünde büyük emekleri var. Her oyuncumuzla kendi öz evlatları gibi ilgilenip daha iyi yerlere gelmeleri için özveriyle bilgilerini aktarıyorlar. Oyuncularımızın da iyi yerlere geldiğini görmek, bizler için hem gurur hem de ayrı bir motivasyon oluyor" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.