Pazar, Eylül 06, 2015

İSTANBUL MESUDİYESPOR TEMPO ARTIRIYOR


Geçtiğimiz günlerde ismini ve vizyonunu değiştirdiği ile ilgili haber yaptığımız Beykoz ilçesinin 1. Amatör Lig'deki temsilcisi  İstanbul Mesudiyespor Kulübü'nün antrenmanına konuk olduk.

Tecrübeli ve genç oyuncuları harmanlayarak ideal takım oluşturmak için çalışmalarını sürdüren İstanbul Mesudiyespor Paşabahçe Stadı'nda yaptığı antrenmanla sezon hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Aşkın Karadeniz ve yardımcı antrenör Ersan Demir nezaretinde yapılan çalışmada İstanbul Mesudiyesporlu oyuncular iki grup halinde yarı sahada top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptılar. Oldukça neşeli bir havada geçen antrenman açma germe çalışmalarıyla son buldu.
Biz de antrenman bitiminde İstanbul Mesudiyespor Genel Kaptanı Ferhat Erkan ve Teknik direktör Aşkın Karadeniz’den çalışmalar ve yeni sezonla ilgili görüşlerini aldık.

60 köy derneği bir araya geldi
İstanbul Mesudiyespor Genel Kaptanı Ferhat Erkan sezon çalışmalarına bir hafta önce başladıklarını belirterek tecrübeli ve genç oyunculardan kurulu bir takım kurduklarını tecrübeli oyuncuların tecrübelerinden, genç oyuncuların dinamizminden faydalanarak başarılı olmak istediklerini söyleyerek İstanbul’un her noktasında yaşayan tüm Mesudiyelilerden ve İstanbul Mesudiyespor taraftarlarından ilgi ve destek beklediklerini; amaçlarının gurbetteki tüm Mesudiyelileri kaynaştırmak olduğunu bunun da İstanbul Mesudiyespor  çatısı altında olmasını istediklerini söyledi. 60 köy dernek başkanının bir araya geldiği güçlü bir yönetim kurduklarını belirten Erkan tüm Mesudiyelilerin sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Saha büyük sorun
En büyük sorunlarının maçlarını oynayacakları kendilerine ait bir saha olduğunu söyleyen Erkan, Beykoz ilçesinin takımı olarak Beykoz Belediyesi'nden maçlarını oynayabilecekleri saha yapımı için arsa talepleri olduğunu, arsa tahsisi ile saha yapımının gerçekleşmesi halinde hedeflerine ulaşmalarının çok daha kolay olacağını söyleyerek bu sayede kendi tesisimizde alt yapıya vereceğimiz önemle 

Türk futboluna çok sayıda yetenekli oyuncu kazandıracağız diyen Erkan liglere U12-U13-U-15 U-19 ve A takım seviyesinde 5 kategoride katılacaklarını tüm Mesudiyelileri  maçlarına beklediklerini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Hazırlık maçları başlıyor
Teknik direktör Aşkın Karadeniz ise çalışmalara yeni başladıklarını önlerinde lig başlayana kadar 45 günlük hazırlanma süresi olduğunu bu sürede en az 10 tane hazırlık maçı oynamak istediklerini,ilk olarak Çorlu Gençlerbirliği takımıyla hazırlık maçı yaparak hazırlık maçlarına başlayacaklarını, daha sonra Alemdağspor'la hazırlık maçı oynamayı planladıklarını söyleyerek "Benim takımımda tecrübeli yada genç hiçbir oyuncunun forması garanti değildir,formayı çalışan hakeden ,en çok giymek isteyen giyer" diyerek oyuncularına formanın aslanın ağzında olduğu mesajını verdi.
"Forma askıda asılı çalışan giyer" diyen Aşkın Karadeniz tüm oyuncularına eşit mesafede olduğunu  özellikle belirtti.

Antrenman yapacak saha sıkıntısı çektiklerini belirten Aşkın Karadeniz "Aynı sahada aynı anda birkaç takım antrenman yapmak zorunda kalıyoruz.Bu da bizim çalışmalarımızı maalesef aksatıyor.Hedefleri olan bir takımız bu hedeflere ulaşmak için çok daha fazla çalışmalıyız.Antrenör olarak hırslı bir yapım var. Kazanan bir takım oluşturmak istiyorum. Oyuncularımdan da oyun kuralları içerisinde hırslı ve istekli olmalarını istiyorum diyerek"  sözlerini tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

1 yorum:

necdet dedi ki...

Mesudiyeliler futbola olan sevgilerini MESDOST turnuvalarında fazlasıyla göstermekteydiler. Şimdi kendi ilçelerinin ismini İstanbul'da başarıyla taşımak için yola çıkan İstanbul Mesudiyespor'a sahip çıkarak bunu bir kez daha kanıtlayacaklar. Aşkın hocaya ve öğrencilerine -İstanbulda sayıları 100 binleri geçen bir camiayı temsil etmenin sorumluluğuyla- yeni sezonda başarılar dilerim. Mesudiyesporu daha üst liglerde görmek istiyoruz.

Emirefendispor'a genç yetenek

Emirefendispor U16 Takımı, son olarak Ayazağaspor'da oynayan genç yetenek Ömer Müderrisoğlu'nu transfer etti.