Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 20, 2015

KADIRGA EVİNDE GÜRLEDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Kadırgaspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Kuştepespor'u 2-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.Konuk ekip orta saha oyuncusu Okan Karaman'ın 12.dakikada kırmızı kart görmesiyle kalan 78 dakikada 10 kişi  ile mücadele etti.

Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekibin  5.dakika Sertaç'ın ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayıldı.

Kuştepe 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 12.dakikasında taç çizgisi kenarında Okan ile Uğur mücadelesinde kırmızı kart çıktı. Sol kanattan topla buluşan Okan rakibi Uğur'dan seken topu tabanını kaldırarak arkadaşına aktardı. Tabanını geri çeken Kuştepespor'lu oyuncu arkasını dönerek rakibiyle çarpıştı. Bu pozisyonda Uğur yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Burak Kaplan, pozisyonda Okan'nın müdahalesini sert ve rakibinin sağlığını bozacak şekilde kasıt olarak değerlendirince Okan'ı kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi. Bu pozisyonda konuk ekip teknik heyet ve oyuncularının itirazları sonucu değiştirmedi ve konuk ekip sahada 10 kişi kaldı


Ev sahibi ekibin golü geldi

Rakibinin 10 kişi kalmasıyla baskı kuran ev sahibi ekip 24.dakikada Sertaç'ın sağ kanattan ortasında Alican'ın güzel vuruşu ile 1-0 öne geçti. 37.dakikada sol kanattan Kuştepespor ceza sahasına giren Meşgul'ün yakın mesafeden vuruşunda tecrübeli eldiven Hamdi açıyı kapatarak mutlak bir golü önledi.

Tribün karıştı 

İlk yarının son dakikalarında tribünler arasındaki sözlü tartışmalar sonucu ortam gerildi. Her iki ekibin sağduyulu taraftarlarının araya girmesi ile olaylar büyümeden yatıştırıldı. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Jeneriklik gol beraberliği getirdi


Konuk ekip 10 kişi kalmasına rağmen pozisyon bulmakta zorlansa da mücadele gücü ile oyundan düşmemeyi başardı. 52.dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçtiğimiz sezon Kadırgaspor forması giyen Evren Sazaklıoğlu geçti. Sol ayağıyla uzak direğe topu gönderen oyuncunun vuruşu ağlarla buluştu ve skora denge geldi 1-1.

Hamdi geçit vermedi

Konuk ekip ileri uçta Sercan Türk ile baskıyı azaltmaya çalıştı. Dakikalar ilerledikçe kalesinde pozisyon vermeye başlayan konuk ekipte Hamdi kalesinde adeta devleşti.  64.dakikada  Kadırgaspor'dan Semih Bilen'in 35 metreden sert şutunda Hamdi parmaklarıyla topu kornere çeldi. Kullanılan korner atışında Kuştepespor savunması topu uzaklaştırdı. 74.dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderilen ortaya arka direk altı pasında Alican'ın kafa vuruşu Hamdi'nin ayaklarına takıldı, dönen topta Hamdi topa sahip oldu. 86.dakikada sol kanattan Ferhat'ın yerden pasında Hamdi yatarak mutlak bir golü önledi.

Son sözü Mustafa söyledi 

Karşılaşmanın 88.dakikasında Alper ile Burak arasındaki  hava topu mücadelesinde karşılaşmanın  hakemi Burak Kaplan faul kararı verdi. Topun başına geçen Mustafa'nın harika vuruşu iç direğe çarparak günün başarılı ismi Hamdi'yi mağlup etti 2-1. İlk hafta mücadelesinde de Karabekirspor karşısında takımının galibiyet golünü atan oyuncu bu maçta da son sözü söyledi ve ev sahibi ekip zorlu doksan dakikadan 2-1'lik galibiyetle üç puanın sahibi oldu.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Fevzi Kekeç ile hakem gözlemcimiz Burhan Yalçın'a teşekkür ederiz.

Karşılaşma ile ilgili ayrıntılı fotoğraflar için LÜTFEN TIKLAYINIZ.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN 

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.