Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 15, 2015

KAVACIK İKİ ATTI ÜÇ ALDI


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 2.hafta mücadelesinde  Kavacıkspor kendi sahasında Poligon Fethiyespor'u Önder Hakan’ın 42 ve 61.dakikalarda attığı gollerle 2-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Ortaçeşme Stadı'nda oynanan karşılaşmada yağmur nedeniyle sadece 20-30 kadar seyirci vardı. İki takımında kontrollü başladığı karşılıklı 1-2 pozisyonun olduğu ilk yarıda 42. dakikada Kavacıkspor atağında sağ korner direği dibinden yerden ceza alanı yayı üzerine yapılan ortada topu sol ayağıyla kontrol edip uzak kale direği dibine yerden bir vuruş yapan Önder Hakan topu ağlara yollayarak ev sahibi Kavacıkspor'u 1-0 öne geçirdi.

Poligpn 10 kişi kaldı
İlk yarı bu golle 1-0 sonuçlandıktan sonra 60.dakikada orta alanda Kavacıksporlu Bedri’ye arkadan sert bir müdahale yapan Doğukan direkt kırmızı kart görerek Poligon Fethiyespor'u 10 kişi bıraktı. 61.dakikada sağ korner direği dibinden içeri giren İbrahim’in  altı pasa  gönderdiği topa dokunan Önder Hakan kendisinin ve takımının 2. golünü ağlara yollayarak skoru 2-0 ‘a taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-0 Kavacıkspor lehine sonuçlandı.


Dikkat çekenler
Maçta Kavacıkspor adına Bedri, Erdem, İbrahim ve 2 gol atan Önder Hakan ile Poligon Fethiye adına Tayfun, Sercan ve sonradan oyuna giren Mustafa oldukça başarılı bir oyun oynadılar.

Maçın hakemleri başarılı sayılabilecek bir mücadele yönetirken kırmızı kart pozisyonunda hakem sarı kartta gösterebilirdi. Maç sonunda iki takım oyuncularının centilmence birbirlerini tebrik etmesi günün en güzel görüntülerinden biriydi. Saha komiseri sayın Necmi Acar’a bize sağlamış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum.


STAT: Ortaçeşme
KAVACIKSPOR: Kıvanç, Kaan, Semih, Ercan, Emin, Erdem, Cemal (dk75 Ufuk), İbrahim (dk83 İlkay), Ali, Bedri, Önder Hakan (dk88 Muhammed)
Antrenör: Murat Yılmaz
POLİGON FETHİYESPOR: Ercan, Cevdet, Anıl, Tayfun, Muhammed, Faruk (dk 65 Mustafa) Atakan (dk 85 Muhammed) Doğukan, Serhat, Sercan, Ali (dk 70 Enes)
Antrenör: Zafer Öztürk
Saha Komiseri: Necmi Acar

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

6 yorum:

  1. Haberi geçen arkadaşı tebrik ederim. Şiddetli yağmurdan ötürü takım taraftarları maça gelmemiş, kendisi gönüllü bir şekilde maçı izleyip güzel yorumuyla bize aktarmış. Yalnız fotoğraflar biraz net olsaydı çok daha güzel olacaktı.

    YanıtlaSil
  2. bende hem haberi yapan arkadaşı hemde yorum yapan arkadaşı tebrik ederim. birisi dediği gibi zor şartlarda maça gitmiş. yorumu yapanda hakkını vermiş. iki tarafında emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ÜMİT YILMAZ16.09.2015 19:21

    Selam sevgili arkadaşlar bu haberi yapan kişi benim.Yorumlarınızı çözemedim.Yanlış anlamayın alınganlık yapmıyorum.Ama övgü mü var yoksa eleştiri mi var anlayamadım.Bu fotoğraflar maçın başındaki fotoğraflar.Maç başında yağmur yağıyordu.Bir de Ortaçeşme stadına dışarıdan giriş yok.Fotoğraflar çok uzaktan çekilmiş fotoğraflar.Dışarıdan stadın içerisine soyunma odalarının içerisinden giriyorsunuz.Resmi görevli değilseniz sahanın içerisine girmeniz gerçekten zor.Bir de statta tribün var ama tribünün üzeri açık.Tribünde oturacak koltuk yok.Tribün tamamen beton.Kışın bu stada maç izlemeye 1 kişi bile gelmez.Yetkililere ricam en azından tribünün bir kısmını kapatın.Stadın zemin sorunu çözüldü.Beykoz Belediyesinin tribün sorununu da çözmesini bekliyoruz.Ben Beykoz takımlarının sorunlarını iletmek maçlarını haber yapmak için görev yapan bir kardeşinizim.Bu staddaki tribünde büyük bir sorun.Ortaçeşme kulübünden ricam Beykoz Belediyesi kanalıyla tribün sorununa bir çözüm bulsunlar.Gerekirse biz özel olarak gelelim haber yapalım.Bu sorunu hep beraber çözelim inşallah.Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  4. ÜMİT YILMAZ16.09.2015 22:47

    Arkadaşlar yanlış yazmışım özür dilerim.Stadın değil sahanın içerisine soyunma odalarının içerisinden giriliyor.Takımlar tribünün önündeki merdivenlerden tribünün altındaki soyunma odalarına iniyorlar.Oradan da sahaya çıkıyorlar.Stada giriş normal ama seyirci olarak sahaya girmeniz neredeyse imkansız gibi.Bunu anlatmak istemiştim.

    YanıtlaSil
  5. Ya bırak allah aşkına ümitcim ya :)))

    YanıtlaSil
  6. umit yilmaz17.09.2015 19:00

    Selam.Arkadasim beni taniyormusunuz?Ya birak Allah askina demissiniz de.İsminizi yazsaydiniz sanirim cok daha anlasilir olurdu.Yine de yorumunuz icin tesekkur ederim.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.