Salı, Eylül 22, 2015

KAYNARCASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BULDU


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kaynarcaspor'da, Murat Büyüköner'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Fahri Seyfeddin Bafa getirildi.

Geçtiğimiz günlerden görevinden istifa eden Murat Büyüköner'in boşluğunu Fahri Seyfeddin Bafa ile dolduran Pendik temsilcisi 40 yaşındaki teknik adamla bugün sözleşme imzaladı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Kaynarcaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Latif Yaşlı, "Talihsiz günler geçirdik, ligin ilk haftalarında hocamız ve diğer A takım antrenörlerimiz istifa etti ancak Kaynarcaspor böyle gelişmelerden etkilenmeyecek köklü bir camiadır. Tarihi şampiyonluklarla dolu olan, İstanbul'umuzu 3. Lig'e terfi maçlarında temsil etmiş, tesisleri ve alt yapısıyla kurumsallaşmasını tamamlamış kulübümüz ne başı boştur ne de teknik direktörsüz kalır. Nitekim gerekli çalışmaları yaparak değerli bir teknik adamla anlaşmaya vardık. Taraftarlarımız içlerini ferah tutsun. Kaynarcaspor'umuz sezon sonunda inşallah hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Bugün yeni bir başlangıç yaptıklarını belirten Yaşlı, "Seyfeddin Bafa hocamız kendisini kanıtlamış bir isim. Hocamıza güveniyoruz ve başarılı olacağına eminiz" ifadelerini kullandı.

Fahri Seyfeddin Bafa Pendikspor, Beylikbağıspor ve son olarak Sancaktepe Belediyespor'un alt yapısında görev aldı. Bafa A takım seviyesindeyse Dolayobaspor'da görev aldı.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

İshaklı puan hasretini gidermek istiyor

Nesine 3.Lig 2.Grup temsilcilerinden Beykoz İshaklıspor 2024-25 Sezonu kapsamında Pazar günü oynayacağı Uşakspor müsabakasının hazırlıkların...