Pazartesi, Eylül 21, 2015

KAYNARCASPOR'DA ŞOK GELİŞME


Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Kaynarca'da Teknik Ekip şok bir karar alarak istifa ettiğini açıkladı.

İlk İstifa Teknik Direktör Murat Büyüköner'den
Murat Büyüköner Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Bu zamana kadar geçen sporculuk yaşamımda hocalarımın işine karışmadım. Antrenörlük yaşamımda da kendi işime karıştırmadım. Bu tarzda girişimler olunca sağlıklı çalışma ortamının kaybolacağına ve bu yüzden de Kaynarcaspor'a artık faydalı olamayacağımı düşündüğüm için istifa ediyorum. Benimle beraber ekip arkadaşlarım da istifa ettiler. Onların bu davranışını da beraber geldik beraber gideriz mantığında düşünüp, bir nevi adam satmamak olarak algılıyor, bu davranışın hem herkese örnek olmasını diliyor hem de kendilerine teşekkür ediyorum. Bizde artık gelen teklifleri değerlendireceğiz. Kaynarcaspor'a önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim" dedi.

Turgay Yalçın da istifa kararı aldı
Murat Büyüköner'in takıma gelmesi ile birlikte A Takım yardımcı Antrenörlüğü ve Altyapı Antrenörlüğüne getirilen Turgay Yalçın ise "Murat Hoca ile bir yola çıktık, kendisi oluşan şartlardan dolaya bu şekilde bir yola girdi. Bize de düşün görevi iade etmekti. Bizde üstümüze düşeni her zaman doğru yapan insanlarız. Kaynarca camiasına bu zamana kadar bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eder. Önümüzdeki maçlarda Kaynarcaspor'a başarılar dilerim" dedi.

Kaleci Antrenörü Alper Akgün de bıraktı
Geçtiğimiz sezon Murat Büyüköner ile birlikte Pendikgücü takımının en az gol yiyen takımlardan biri olmasında emeği olan Alper Akgün ise "Murat Hocamla Pendikgücü ile bir üst kümeye çıkarken oldukça başarılı birbirimizle iyi anlaşan bir ekiptik. Kaynarcaspor'dan görev teklif edildiğinde düşünmeden kabul ettik. Murat Hocam böyle bir karar almış, bize de onunla gelip onunla gitmek yakışır. Kaynarcaspor'da bize bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra kalan maçlarda kendilerine başarılar diliyorum"dedi.

HABER: MELİH ÖZTÜRK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Büyüköner kurduğun takım yönetimin hoşuna gitmedi sanırım 2 maç biri galibiyet neden bırakıyorsun?yada seni neden bıraktılar?onunda açıklamasını yapta spor kamuoyu bilsin.İlk maçına çıkmadan kaynarca başkanı fellik fellik hoca arıyordu zaten bunu duydundamı bıraktın anlayamadık neler dönüyor.

Aydınspor'da yeni yönetim belli oldu

Aydın Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Aydınspor'da yeni yönetimi belli oldu.