Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Eylül 04, 2015

KOCASİNAN U17 BOMBA GİBİ


Hazırlık maçlarında önce Siyavuşpaşa'yı 5-2 ardından, aynı skorla Bahçelievler Olimpik takımını mağlup eden Kocasinan deplasmanda Küçükköysporu da mağlup etmeyi başardı.

Kocasinanspor altyapısında  U16 U17 ve U19 takımlarının başına getirilen Fatih Mete göreve geldikten sonra takımda gözle görülür bir kıpırdanma olurken, hazırlık maçlarında alınan sonuçlarda bunu destekler nitelikte.


Küçükköy ile oynanan mücadeleye hızlı başlayan Kocasinanspor 25.dakikada Emre'nin iki kişiyi çalımlayarak yayın üstünden yaptığı klas vuruşla 1-0 öne geçti. Devrede başka gol olmayınca Kocasinanspor, Küçükköy karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya ilk yarıdaki gibi hızlı başlayan konuk ekip Kocasinan, 60.dakikada aradığı gole ulaştı. Kaptan Yiğit çalımlarla ceza sahasına ilerlerken, dışardan gelen Yusuf'u topla buluşturdu. Yusuf'un muhteşem şutu 90 diye tabir edilen noktaya çarparak filelerle buluştu ve Kocasinan 2-0 öne geçti.

Bu golden 3 dakika sonra Küçükköyspor, bir gol bularak farkı bire indirerek skoru 2-1 yaptı ve karşılaşma Kocasinanın üstünlüğü ile sona erdi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.