Çarşamba, Eylül 16, 2015

KOCASİNAN'DAN EVİNDE 3 PUAN

Süper Amatör Ligin tecrübeli ekiplerinden Kocasinan, evinde Kaynarcasporu konuk etti. Oyuncuların yüksek mücadele örneği gösterdiği müsabaka zevkli anlara sahne oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçerken karşılaşmanın ilk yarının ortalarında Kocasinan ekibi aradığı golü buldu ve skoru 1-0 yaptı. Golden sonra karşı kaleye yüklenen Kaynarca takımı beraberlik golünü bulamayınca, devreye Kocasinan takımı önde girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Kaynarca takımı oyunu rakip sahaya yıkmaya başlarken 51. dakikada Uğur'un atılması ile 10 kişi kalınca, hem skor hem de sayı olarak geride kalmanın zorluğunu yaşadı. Zaman zaman pozisyon bulan Kaynarca skor üstünlüğünü ararken 75.dakikada kalesinde golü gördü ve 2-0 geriye düştü. 82.dakikada 1 gol daha bulan ev sahibi Kocasinan skoru 3-0 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi. Kocasinan sahaya her zamanki gibi kalitesini yansıtırken, Kaynarca takımı da eksik kalmasa çok can yakacak bir takım olduğunu hissetirdi.

HABER: ALİCAN BEYHAN



Hiç yorum yok:

Çolak: Mücadele gücü yüksek bir takım olacağız

İstanbul Süper Amatör Lige yeniden dönüş yapan Çavuşbaşıspor'da hafta sonunda sezonun ilk hafta maçlar kapsamında yapılacak Kağıthanespo...