Pazartesi, Eylül 07, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE İYİ BAŞLADI.2-1

                                
İstanbul Süper Amatör Ligin ilk haftasında Küçükçekmece spor kendi sahasında ağırladığı Selimiye sporu Kaptan Mehmet’in attığı gollerle 2-1 mağlup ederek üç puanla lige başladı.

                               

2015-2016 Futbol sezondan 6.Grupta Küçükçekmece spor ile Selimiye spor takımları ligin ilk haftasında Küçükçekmece Metin Oktay sahasında karşı karşıya geldiler.
                              
Bu önemli maçı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, İstanbul Malatya spor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk, Küçükçekmece kulüp yöneticilerinden Mahmut ve Hüseyin Gülgönül yanı sıra Kalabalık taraftar taraftar izledi.
4.Dakikada Selimiyesporda Gökhan ceza sahasının dışından topa çok sert vurdu Küçükçekmece kalecisi Enes zorda olsa topu son anda kornere çeldi.
                                 

9.Dakikada Selimiye sporlu Serhat atılan ara pası topla buluştu buluştuğu topla ceza sahası içine girdi kaleci Enes’in üzerinden aşırdı ve top üst direği yalayarak auta çıktı.
                                 
13.Dakikada Küçükçekmece sporda Taha ceza sahasın dışından kaleyi karşıdan gördü sert şutu kaleci Egemen topu iki hamlede kontrol altına aldı ve golle izin vermedi.
                                   
15.Dakikada Küçükçekmece sporlu Umut topla buluştu buluştuğu topla birlikte rakip kaleye doğru yöneldi topu ayağından fazla açınca kaleci Egemen zamanında çıkarak topu kontrol altına aldı.
18.Dakikada Selimiye spor sol taraftan atak geliştirdi Burak sert şutu top Küçükçekmece spor direğinden döndü ve misafir takım mutla golden olmuş oldu.
30.Dakikada ev sahibi Küçükçekmece spor takım kaptanı Mehmet takım arkadaşı Taha’ya topu attı genç futbolcu kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak karşılamanın hakemi pozisyonu ofsayt gösterdi.
33.Dakikada yeşil Beyzalı Küçükçekmece spor sağdan serbest vuruş kazandı topun başına geçen Taha top çok sert vurdu ve kaleci Egemen topu yumruklayarak golle müsaade etmedi.
34.Dakikada kaleci Egemen in yumrukladığı topla buluşan Furkan takım arkadaşı Fırat’ta pasını attı ve ceza sahası içinde plase vuruşu top Küçükçekmece spor ağlarına gitti ve misafir takım Selimiye spor bu gole 1-0 öne geçti.
                             
43.Dakikada Selimiye spor da ilk golün sahibi Fırat ara bası ile buluştu sert şutu top az farkla auta çıktı.
44.Dakikada Küçükçekmece spor serbest vuruş kazandı topun başına geçen kaptan Mehmet topa şık bir vuruş tabiri caizse topu tam çatala gönderdi ve takımının beraberlik gollü atarak ilk yarınında skorunu belirleyen gollünü atmış oldu.
                          

47.Dakikada Selimiye sporda Fırat topla buluştu Küçükçekmece savunmasının başarılı ismi Velinin üzerinden aşırdı ve sert şutu az farkla dışarı çıktı.
48.Dakikada Selimiye sporda Serhat topla buluştu ceza sahasının dışından sert şutu kaleci kaleci Enes topa ayağı ile müdahale ederek golle izin vermedi.
53.Dakikada rakibine sert giren ve ikinci sarı kartı gören Selimiye sporlu Gökhan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve misafir takım maçın geri kalan süresinde sahada on kişi mücadele vermek zorunda kaldı.
58.Dakikada orta şut karşımı Küçükçekmece spor kalesine top geldi kaleci Enes top yumruklayarak uzaklaştırdı.
                          

64.Dakikada ev sahibi Küçükçekmece spor takım kaptanı ve ilk gollün sahibi Mehmet sağ kanatan aldığı topla rakip ceza sahasına girmek üzereyken şutu kaleci Egemenin bakışları arsında top ağlara yolladı ve Küçükçekmece sorun 2-1 öne geçen gollünü attı.
71.Dakikada Küçükçekmece sporlu Murat topla buluştu sert şutu top önce savunmaya çarptı ardından üst direğe çarparak kornere çıktı.
82.Dakikada Küçükçekmece sporlu Alihan yaklaşık 35 metreden topa çok sert vurdu kaleci Egemen topu ellerin dersi ile kornere çeldi.
Ligin ilk haftasında grubunun güçlü takımlarından Selimiye sporu 2-1 mağlup etmeyi başaran Küçükçekmece spor üç puanı alan takım oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE


























Hiç yorum yok:

Kağıthanespor heyecan yaptı!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Kağıthanespor sahasında Çavuşbaşıspor'u 4-2 yendi. Çavuşbaşıspor bir ara skoru 3-0'dan 3-2&...