Pazartesi, Eylül 14, 2015

MAHMUTBEYSPOR TRAFİĞE TAKILDI MAÇA YETİŞEMEDİ


Kağıthane Belediyesi Sadabad sahasında Cumartesi günü saat 17.00'de oynanması gereken U15 Ligi 18. Grup takımlarından Aslantepe Gençlikspor ile Mahmutbeyspor arasındaki müsabaka konuk takımın sahaya geç gelmesi nedeni ile oynanmadı.

Sahada hazır bekleyen Aslantepespor takımı ve yöneticileri havanında soğuk olması nedeni ile kafeteryada beklediler.

Tartar: Yoldayken haber verdik
Konuyla ilgili Yerel Futbol'a açıklama yapan Mahmutbeyspor Genel Kaptanı Mümin Tartar, "Bildiğiniz gibi cumartesi günü tüm İstanbul'da hayatı felç eden bir yağış vardı. Buna haftasonu trafiği de eklenince bizim Mahmutbey'den Kağıthane'ye varmamız 2.5 saati buldu. Yoldayken saha komiserini ve TFF İl Temsilciliği yetkililerini arayarak durumu bildirdik. Sahaya yaklaşık 15 dakikalık gecikme ile vardık. Lakin vardığımızda rakibimiz sahadan ayrılmıştı. Durum bundan ibarettir. Mahmutbeyspor olarak maça çıkmama gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı böyle bir durum oluştu. Şunu da eklemem gerek. Biz kulüp olarak yeri geldiğinde geciken rakiplerimizi yarım saat 45 dakika bekliyoruz. Bu hafta sonu da bu bize yapılsa güzel olurdu" dedi.

Aslantepe Gençlik: Hakem tatil etti, biz statta bekledik
Konuyla ilgili Aslantepe Gençlikspor'dan da bir açıklama yapıldı. Kağıthane temsilcisinden yapılan açıklama şu şekilde:

"12 Eylül Cumartesi günü saat 17:00'de Sadabad Sahası'nda başlayacak olan maçı havanında soğuk olması nedeniyle takım olarak futbolcularımız saat 16:30'da ısınmaya çıktı. Maçın başlama saati 17:00'de olduğu halde rakip gelmeyince biz de hakeme 'Hocam durum nedir, ne yapıyoruz' diye sorduk. Zira çocuklar 30 dakikadır sahada ısındılar, duruma göre futbolcularımızı soyunma odasında bekletecektik. Hakem arkadaşımız tarafından 'Hocam 20 dakika daha bekleyeceğim sonra hükmen sayacağım' diye açıklama geldi. Hakem tarafından bekleyeceğiz deyip bizim beklememe gibi bir lüksümuz olmadığını amatör futbolun içindeki herkes bilir. Daha sonra saat 17:25'te hakem arkadaşımız yöneticimize lisanslarımız verip maçı hükmen bitirdiğini bildirmiştir.


Ayrıca çok önemli bir nokta da şu ki Mahmutbeyspor U15 Takımı sahaya hiç gelmemiştir, açıklamada 15 dakikalık gecikme ile geldiği söylense de takımımızın antrenörleri ve yöneticileri ile birlikte çocuklarımızın soyunma odasında giyinmesini beklerken saat 18:30'a kadar bizler tesislerdeydik ve Sadabad Sahası'na hiçbir Mahmutbeyspor yetkilisi veya takım futbolcuları gelmemiştir. Mahmutbey Spor tarafında yapılan takımımız 15 dakika geç geldi ve rakibimiz sahadan ayrılmıştı şeklindeki açıklama doğru değildir. Sahadan ilk ayrılanlar 17:45 gibi hakem arkadaşlarımızdır. Lütfen biraz anlayışlı olalım ve olayları camialara mal etmeyelim.

2012-2013 Sezonunda 4 Mayıs 2013 tarihinde U-19/2 Ligi'nde biz Aslantepe Spor olarak biz rakibimiz Beylikdüzü Gelişimspor'u tam 50 dakika sahada bekledik. Hakem arkadaşımızın 'beklemeyeceğim' deyip maçı oynatmaması nedeniyle olayın kulübümüze mal edilmemesini önemle rica ederiz. Aslantepe Spor olarak bizim nasıl bir kulüp olduğumuzu camiadaki herkes bilir, bu sebeple Mahmutbey Spor'a geçmiş olsun diyor, diğer maçlarda başarılar diliyoruz."




Maçın kararı İl Temsilciliği tarafından verilecek.

Foto - Haber : Ahmet Karaali

Hiç yorum yok:

İstanbul Süper Amatör 29 Eylül 2024 Pazar Programı

  İstanbul Süper Amatör Lig'de günü programı ektedir...