Cuma, Eylül 11, 2015

MALATYASPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA SULTANMURAT'A 3-2 MAĞLUP OLDU

                                     
İstanbul 1.Amatör küme takımlarından Sultanmuratspor ile İstanbul Malatyaspor takımları hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler ve İstanbul Malatyaspor çıktığı ilk hazırlık maçında Sultanmuratspor'a 3-2 mağlup oldu.
                                    
Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş sahasında geçe maçında karşı karşı ya gelen iki takım hazırlık maçını her iki takım başkan ve yöneticileri izledi.
                                 
Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda genç oyuncuları sahaya sürdü. Sultanmuratspor da Arada, Olcay, Mesut golleri atarken İstanbul Malatya sporun gollerini Fatih ve İnan dan geldi.
                                                
                     Kıran, Hazırlık maçları takımı görmek adına iyi
Sultanmuratspor Kulüp Başkan Vekili İsa Kıran yaptığı açıklamada, "Yeni Futbol sezonuna yaklaşık üç haftadır hazırlık çalışmalarımızı yapmaktayız. Ahmet Öztürk hocamız nezaretinde Üç haftadır çalışmalarımızın sonucunu görmek adına İstanbul Malatya spor ile bir hazırlık maçı tertip ettik. 
                          
Oyuncularımızın hazır olup olmadığını görmemiz adına hazırlık maçları çok önemli. Antrenmanlarda oyuncularımız oldukça istekli ve hırslı. Bunu bugünde maça yansıtarak güzel bir galibiyet aldık.
                                
                  Öney, Hazırlık maçlarındaki skorun asla ölçü değil.
İstanbul Malatya spor Başkan Vekili Hüsnü Öney yaptığı açıklamada yeni sezona güçlü bir takım kurduk yaklaşık iki haftadır idmanlara Aytaç hocamız nezaretine çalışmalarımızı yapıyoruz.
Bu akşamda ilk hazırlık maçında Sultanmuratspor ile karşılaştık ve mağlup olduk.
                                      
Hazırlık maçlarındaki skorun asla ölçü olmayacağını dikkat çekti Önay, Takımın daha çok eksiği olduğunu vurgu yapan Hüsnü Öney birçok yeni transferin uyum sorunu yaşadığını ve oyuncuların birçoğunun ilk kez bir arada oynadıklarını söyledi.
                                       

Hazırlık sürecinde takım içinde kaynaşma ve arkadaşlığın en üst düzeye çıkarmak için lige kadar hazır olacaklarını belirti.
                                          

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...