Çarşamba, Eylül 16, 2015

MERKEZİN EFENDİSİ!

Süper Amatör 1.Grup mücadelesinde Merkezefendi, evinde Sultanbeylisporu konuk etti.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başlasa da, ceza sahasında oluşan karambolde maçın hakemi beaz noktayı gösterdi ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Ardından 1 gol daha bulan Sultanbeyli 2-0'lık skor üstünlüğünü eline geçirdi. Bu golden sonra İlkay'la farkı bire indiren Mekezefendi soyunma odasına tek farkla mağlup girdi.

İkinci yarıya daha derli toplu çıkan Merkezefendi, rakip kalede pozisyon üretmeye başlarken, kalesinde de açıklar verdi. Sultanbeyli yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince farkı açma şansını kaçırdı.

Salurhan Girdi Skor Değişti
Merkezefendisporun yeni transferi Salurhan Güleryüz 60. dakikada oyuna dahil olurken, bu dakikadan sonra ev sahibi ekip rakip sahaya oyunu yıkmayı başardı. Kafa toplarının çoğunluğunu tehlikeye dönüştüren Merkezefendi yine bir hava topunda penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Merkezefendi 2-2 lik eşitliği yakaladı.

Karşılaşmanın 80.dakikasında, uzun vurulan topu Salurhan arkaya indirdi. Enes topa doğru hamle yapıp şutunu çekti. Defansa da çarpan top gol odlu ve Merkezefendi 3-2 öne geçti. Bu golden sonra başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 Merkezefendisporun üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada Konuk ekipten 2 oyuncu ve kaleci kırmızı kart görerek bu hafta oynanacak mücadelede cezalı duruma düştüler

HABER:ALİCAN BEYHAN








Hiç yorum yok:

Ataşehir Doğuşspor'dan Fenerbahçe'ye transfer

Ataşehir Doğuşspor'dan yetişen genç oyuncu Aras Yuztemur Fenerbahçe'ye transfer oldu...