Salı, Eylül 01, 2015

NAMIK SEVİK'TE GÜLEN CERRAHPAŞA


İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden iki Fatih temsilcisi, Yedikulespor ve Cerrahpaşaspor hazırlık maçında karşılaştılar. Cerrahpaşaspor maçı 2-1 kazandı.

Maçta Yedikulespor esti Cerrahpaşa az geldi öz geldi. İlk yarıda üstün oyun Yedikulespor'du fakat Cerrahpaşaspor hızlı ataklarıyla ve Yedikulesporlu futbolcuların bireysel hatalarıyla 1-0 öne geçti. 

İki takımın da yedek kulübelerinin bir hayli dolu olduğu maçta takımlar ikinci yarıya yarısı yenilenmiş kadrolarıyla çıktılar. İki takımın da hazır olmadığı net görülen maçın ikinci yarısında Yedikulespor ceza sahasına atılan pasla Cerrahpaşaspor ikinci golü de buldu.


Bu golden sonra iyice rahatlayan Cerrahpaşaspor oyuncu değişikliklerine başvurdu, iki takım da kadrolarını değiştirdi. Yedikulespor güzel bir orta ile usta santraforu Tolga ile golü buldu. Maçın ilerleyen dakikalarda Yedikulespor ataklarını sıklaştırsa da beraberlik golünü bulamadı. Cerrahpaşa maçı 2-1 kazandı.

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yedikulespor bu sene güzel bir yapılanmaya girdi. Bu işin başında birkaç senedir asbaşkanlık yapan Sayın Naci Yeniyol zorlu koşullara rağmen yılmadan yıkılmadan yanındaki yöneticilerle birlikte güzel işlere imza atıyorlar. Geçen seneki genç takım hezimetinden sonra orayı kapatıp altyapıya başlayan sayın başkanı tebrik ediyoruz . Allahın izniyle A takımıda bu sene şampiyon yapmak istiyorlar . Allah yardımcıları olsun doğru yoldasın başkan yılma yıkılma...

Adsız dedi ki...

Yeah

Taşlıtarlaspor Kefken'de kampa girdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Taşlıtarlaspor, Kocaeli Kefken'de kampa girdi.