Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Eylül 05, 2015

NAMIK SEVİK'TE ''KADIRGA'' ESTİ

Süper Amatör Lig 5.grup mücadelesinde Kadırgaspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Karabekirspor'u 3-2 mağlup ederek lige üç puanla merhaba dedi.

Mücadeleye golle başlayan ev sahibi ekip Kadırgaspor oldu. 12.dakikada Emir'in orta şut karışımı vuruşunda Karabekirspor kalecisi İsa zamanlama hatası yapınca top ağlarla buluştu 1-0. 17.dakikada Semih'in ortasında Kadırgaspor hücum oyuncuları topu ağlara gönderemeyince ev sahibi ekip farkı açacak fırsatı kaçırdı. Konuk ekip 23.dakikada beraberlik sayısına ulaştı. Sağ kanattan Ertuğrul'un ortasında Serkan'ın aşırtma vuruşu skora dengeyi getirdi 1-1.

33.dakikada ev sahibi ekip yeni transferi Orhan Dağ ile 2-1 öne geçti: Mustafa'nın kullandığı frikik vuruşunda kaleci İsa'dan dönen topa Sertaç vurdu, İsa yine başarılıydı.Dönen topu tamamlayan golcü oyuncu Orhan skoru 2-1'e getirdi.

Faulü aldı, golünü attı
Karşılaşmanın 45.dakikasında Kadırgaspor ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Ali Kemal iki rakibini çalımladıktan sonra aldığı darbe sonrası yerde kaldı. Kadırgaspor oyuncularının itirazları sonucu değiştirmedi ve mücadelenin hakemi Fatih Çalışkan faulü verdi. Topun başına geçen tecrübeli isim Ali Kemal'in harika vuruşunda üst direğin içine çarpan top ağlarla buluştu 2-2. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

İkinci yarıda her iki ekip De beraberlik durumunu değiştirmek için hücum yönlü bir futbol sergiledi. 64.dakikada Karabekirspor ceza sahasına yapılan ortada Özgür'ün yakın mesafeden kafa vuruşu auta çıktı. 73.dakikada Karabekirspor ceza yayı üzerinde topla buluşan Mustafa rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girdi. Mustafa'nın sol ayağıyla sert şutu ağlarla buluştu 3-2.

Beraberlik sayısı için tüm hatları ile Kadırgaspor ceza sahasına yüklenen Ümraniye temsilcisi Feyzi'nin ortasında Kadırgaspor defans oyuncusu Emra'ya takıldı. 78.dakikada Emrah sağ kanattan Kadırgaspor ceza sahasına girmek isterken Semih'in müdahalesi ile konuk ekip tehlikeli bir ataktan daha eli boş döndü. Ataklarını kesmeyen konuk ekipte kaleci Ferdi'den dönen topa Cemre Can'ın sert vuruşu üstten auta çıktı. 82.dakikada Cemre Can'ın ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Ferdi topu kontrol etti.

Önce konuk sonra ev sahibinin penaltı isyanı
86.dakikada sağ kanattan Kadırgaspor ceza sahasına yapılan ortaya Emra yatarak müdahalede bulundu. Emra'nın eline çarpan top penaltı noktasına geldi ve Kadırgaspor defansı topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda Karabekirspor'lu teknik heyet ve oyuncularının yoğun penaltı itirazları sonucu değiştirmedi. Karşılaşmanın hakemi Fatih Çalışkan Yardımcı Hakem Okan Akbal'a yapılan itirazlar sonrasında Karabekirspor Teknik Sorumlusu tribüne gönderildi.

89.dakikada bu kez ev sahibi ekipte Alican kaleci İsa'nın müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Fatih Çalışkan bir kez daha devam kararı verdi.Bu pozisyonda da ev sahibi ekibin teknik heyetinin itirazları sonucu değiştirmedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-2'lik skorla galip ayrıldı ve lige üç puanla başlangıç yapmış oldu. Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Fahri Aşıcı'ya teşekkür ederiz.

HABER-FOTOĞRAF : ERDEM SAĞOLAN










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.