Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Salı, Eylül 22, 2015

ORTAÇEŞME LİDERLİĞİ PERÇİNLEDİ


Ortaçeşme stadında oynanan Süper Amatör 2.grup 3.hafta maçında lider Ortaçeşme  takipçisi Öz Trabzonlular takımını evinde konuk etti.

İlk 25 dakikası neredeyse  orta saha mücadelesi şeklinde geçen  maçın 20.dakikasında gelişen nadir ataklardan birinde Ortaçeşme takımında ceza alanı dışından Murat'ın vuruşu üst direkten döndü. Maçın 26.dakikasında sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta Yusuf'un yaptığı ortaya altı pasta kafayla dokunan Ahmet,  Öz Trabzonlular  takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 37.dakikada Öz Trabzonlular'da Yusuf kaleciyle karşı karşıya  net golü atamayınca ilk yarı 1-0 deplasman takımı lehine sonuçlandı. 

İkinci yarıya  ev sahibi takım hızlı başladı. 58.dakikada sağ kanattan kazanılan korner atışında Murat'ın ortasına kafayı vuran Fırat eşitliği sağlayan golü attı. 1-1 Golden 4 dakika sonra yine aynı noktadan kazanılan köşe atışında Murat'ın ortasına uçarak kafayı vuran Mehmet ev sahibi takımı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 85.dakikasında ise Yusuf'un müdahalesiyle yerde kalan Ortaceşme kalecisi Hayrullah baygınlık geçirdi. Sahada ambulans ve sağlık görevlisi bulunmadığı için büyük bir tehlikeli atlatan Hayrullah iki takım antrenörünün çabalarıyla  kendine geldi. Maça 8 dakika uzatma verildi. 90+7.dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. 

Ortaçeşme savunmasının uzaklaştırdığı topu kovalayan Murat orta sahanin 5 metre önünde taç çizgisi dibinde kalesinden çıkan Kerem'i çalımladı. Daha sonra önüne çıkan 2 savunma oyuncusunu çalımlayarak ceza alanına giren Murat altı pas çizgisinde kaleciyi bir kez daha çalımlayarak topu 3.kez Öz Trabzonlular filelerine yollayarak maçın sonucunu belirleyen golü attı. 3-1. 

Karşılaşmada Ortaçeşme adına Murat, Fırat, Mehmet, Tunca Öz Trabzonlular adına Yusuf, Kadir ve Ahmet göze batan oyuncular olarak dikkat çektiler. Karşılaşmayı ise yaklaşık 250 civarında seyirci takip etti.


ORTAÇEŞME: Hayrullah,Tunca, Miraç, Onur, Sercan, Sergen, Mehmet, Yunus, Gökhan, Murat, Fırat                                                
Yedekler  Abdullah,Batuhan,Onur,Metin,Özgür, Cemil,Arif                               
ÖZ TRABZONLULAR: Kerem,Kadir,Eren,Yunus,Uğur, Ramazan, Yavuz, Yusuf, Ahmet, Fırat, Ali         
Yedekler.Kamil,Doğan, Selçuk, Doğuş, Enes,Birkan,Emre.                               
Saha Komiseri Kazım  Ak .                           

Saha komiseri sayın Kazım Ak'a yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.     

HABER FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.