Çarşamba, Eylül 16, 2015

ORTAKÖY'ÜN SEVİNCİ İKİ GÜN SÜRDÜ


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta Ortaköyspor sahasında Pazariçi Köprülüspor'u 4-1 mağlup etti. Lakin Beşiktaş ekibi bu galibiyete sevinemedi zira tedbirli oyuncu oynattıkları için hükmen 3-0 mağlup sayıldılar.

Çilekli Stadı'ndaki maça çok istekli başlayan Ortaköyspor karşısında Köprülüspor zaman zaman oyuna denge getirse de daha üstün görülen ev sahibi ekip devreyi 2-0 önde tamamladı.


Ortaköyspor ikinci yarıda 3-0 öne geçtikten sonra kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Bu andan sonra oyun sertleşti zaman zaman gerginlik yaşandı. Köprülüspor kazandığı penaltıyı gole çevirip skoru 3-1'e getirse de 10 kişilik Ortaköyspor bir gol daha buldu ve maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Lakin bu skor sahada kaldı ve Köprülüspor iki gün sonra hükmen 3-0 galip ilan edildi.

HABER-FOTOĞRAF: KEMAL ÖZGÜNER

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Yazıklar olsun böyle futbol federasyonuna çeliktepe ümitspor ortaköy maçındaki saha komserine ve raporunda çeliktepe ümitspor taraftarından yediği yumruğu raporunda belirtmeyen hakeme resmen Ortaköyü yaktılar böyle adalet olmaz olsun orada kaç kişi çeliktepelilerin hakeme yumruk attığını gördü.Ve burada küfürü yiyen kaleci günah keçisi oldu ceza aldı ceza perşembe günü sitede kırmızı kart gören sezai ninismi yayınlandı kalecinin tedbirli olarak ceza aldığı cuma günü siteye konmuş niye ikisi aynı anda değil ve hakem yediği yumruğu nasıl inkar ediyor adalet in bumu federasyon

Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu

Nesine 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor'un ismi resmen Beykoz Anadoluspor oldu.