Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 13, 2015

SELİMPAŞA YÖNETİCİSİ TURGUT ŞEN SAHADA VEFAT ETTİ



İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta Günyamaçspor-Selimpaşaspor maçı, 25. Dakikada konuk ekibin yöneticisi Turgut Şen’in kalp krizi geçirerek vefat etmesi dolayısıyla tatil edildi. 

Maçtan önce şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı. Daha sonra oyun başlarken konuk Selimpaşaspor daha baskılı göründü. Maçın 25. dakikasına gelindiğinde hakemlerin çıkış koridorunda bir hareketlilik görülmeye başlandı. Saha komiseri Nezir Aydın’ın uyarısıyla hakem Oktay Koçak oyunu durdurdu. Selimpaşaspor Yönetim Kurulu Üyesi olan ve aynı zamanda Turuncu-Yeşilliler’in internet sitesinde editörlük yapan emekli öğretmen Turgut Şen’in yere yığıldığı görüldü. Görgü tanıklarının ifadesine göre saha içinden fotoğraf aldıktan sonra saha dışına çıkan Taş, “Göğsüm ağrıyor” dedikten sonra yere yığıldı.



Olay üzerine statta doktor ve sağlıkçı aranmaya başladı ama ne doktor ne sağlıkçı bulundu. Ambulans geldiğinde hastaya tıbbı müdahale yapıldı ama olaydan tam bir saat sonra Turgut Şen 16.30’a doğru hasta ruhunu teslim etmişti. 



Turgut Şen Selimpaşaspor’un hem taraftarı, hem yöneticisiydi hem de  hem de kendi sitesinde haberini yapıyordu. Edebiyat öğretmeni idi. Futbol sevgisi, takım aşkı ile gelmişti. Bu aşk uğruna hayatını verdi. Naaşı Zincirlikuyu Cenaze Evi’ne, oradan Selimpaşa’ya götürüldü. Sporumuzun başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.

Şen'in cenazesi yarın (14 Eylül Pazartesi) Öğle Namazı'na müteakip Selimpaşa Merkez Camii'nden kaldırılacak ve Selimpaşa Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Yerel Futbol Ailesi olarak merhum Turgut Şen'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Selimpaşaspor camiasına baş sağlığı diliyoruz.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

1 yorum:

  1. Maçımızda yaşadığımız bu acı kayıp camiamızı yasa boğmuştur. Selimpaşa spor kulübünün acısını paylaşıyoruz merhuma ALLAH tan rahmet diliyor bütün spor camiasına baş sağlığı diliyoruz. GÜNYAMAÇ SPOR KULÜBÜ BAŞKANI MUHARREM ÖZEN.

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.