Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 13, 2015

SİVAS EMNİYETSPORGÜCÜ'NE MİLLİ OYUNCU

Geçtiğimiz sezon son olarak, İ.Ü.S.B.K. forması giyen Yunus Erman Hızlı'nın, 2015-2016 sezonunda görev alacağı takım belli oldu.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele edecek Sivas Emniyetsporgücü ile anlaşan oyuncu geçtiğimiz sezona Pazariçi Köprülüspor ile başlamış ve şampiyon olan takımda attığı gollerle büyük katkı sağlamıştı. 

Sonrasında 4 maçlığına İzzettinspor ile anlaşan golcü oyuncu bu ekipte de görev almış ve takımının Süper Amatör Lige çıkmasında katkıda bulunmuştu.

Futbola Kuzey Adana ile başlayan başarılı oyuncu, ardın Nişanca Kalespor formasını giydi ve Arnavutköy Belediye ile anlaşarak futbol hayatına devam etti.

2013-2014 sezonunu ise Selvispor ile tamamlayan 1987 doğumlu deneyimli oyuncu 2014-2015 sezonunda ise Pazariçi Köprülü ile sezona başladı ve Süper Amatöre çıkma sevincini yaşarken 4 maç için İzzettin takımında görev aldı ve aynı başarıyı burada yakalayarak 1 sezonda 2 ekipte üst lige terfi başarısını yakalamış oldu.

Daha sonra İ.Ü.S.B.K. ile anlaşan oyuncu sezonu burada tamamlayarak 2014-2015 sezonuna nokta koydu. Güçlü fiziği, tekniği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle savunma oyuncularının korkulu rüyası olan golcü oyuncu aynı zamanda Futsal Milli Takım formasını da giydi.

Geçtiğimiz ay Avusturya'da gerçekleştirilen UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi grup maçlarında da başarı ile forma giyen oyuncu bu sezon Sivas temsilcisinin formasını giyecek.

HABER: ERDEM SAĞOLAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.