Cuma, Eylül 04, 2015

SÖĞÜTLÜ'DE HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR


Sakarya Süper Amatör Lig ekiplerinden Söğütlüspor, hazırlık maçlarına bu hafta sonu başlıyor.

Söğütlüspor Sami Aydın başkanlığında, Fevzi Çapkınlar antrenörlüğünde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Düzce Yığılcaspor ile oynanan hazırlık maçında Kaptan Emrah’ın ayağı kırılmış ve maç yarıda kalmıştı. Kaptan Emrah taburcu oldu ve evinde istirahat ediyor. Söğütlüspor Belediye Başkanı Hüseyin Genç ve Kulüp Başkanı Sami Aydın, Kaptan Emrah’ın her zaman yanında yer alıyor. 

Söğütlüspor Antrenörü Fevzi Çapkınlar; “Takım olarak her zaman Emrah’ın yanındayız. İlçe büyüklerimiz de kaptanımızı yalnız bırakmıyor. Bizlere destek veren başta Belediye Başkanımız Hüseyin Genç, Kulüp Başkanımız Sami Aydın ve diğer ilçe büyüklerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Maçlar ve transferler
Antrenör Fevzi Çapkınlar, "5 Eylül Cumartesi günü Söğütlü’de TEK Spor, 9 Eylül Çarşamba günü Karasu’da Karasu Yalıspor, 12 Eylül Cumartesi günü Söğütlü’de Harb-İşspor ile hazırlık maçı yapacağız. Erenlerspor’dan Yasin, Yıldırımspor’dan Mustafa (Tose), Darıca G.Birliği’nden Emrecan, Kocaalispor’dan Emre Büyükdere ile anlaştık. 3 futbolcu ile daha anlaşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. 

HABER: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

BAL'da İstanbul maçları hafta sonu ama...

Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon 6 Ekim'de başlarken geçen sezon cuma oynatılan İstanbul grubu bu sezon kesin olarak hafta sonu oyn...