Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cumartesi, Eylül 19, 2015

Spor camiasını buluşturan düğün

                   
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yöneticilerinden Cemal Kenar Oğlu Emre Kenar hayatını Kübra Aydoğdu ile birleştirdi.
                          
Küçükçekmece Akdeniz Davet Düğün Salonunda Düğüne Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün Spor kulüp Başkanları yöneticiler yanı sıra sporunun birçok ismini buluşturdu.
                           

Hafta sonu gerçekleşen düğün töreni öncesi Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in kıydığı nikâhta Yeşilova Esnaf spor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş ve Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün Emre, Kübra çiftin nikah şahitliğini yaptı.
                            
Başkan Temel Karadeniz her iki çifte Bundan sonra Küçük tartışmalarımızda dahi bu mutlu anınızı hatırlayın sözleriyle başladığı konuşmasında aile kavramına dikkat çeken Karadeniz, dua ederek, damat ve geline nasihatte bulundu.
                                   
Daha sonra başkan Karadeniz Nikah Cüzdanını Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün'e verdi. Akgün’de her iki çifti tebrik ederek evlilik cüzdanının gelin hanıma verdi.
                               
Kıyılan nikahın ardından Belediye Başkanı Temel Karadeniz genç çiftlerin hediyesini takdim etti. Allah hayırlı uğurlu etsin. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
                               

                                  
Nikah merasiminin ardından son günlerde yaşanan şehitlerimiz anısına bir dakika saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra onuncu yıl marşını hep bir ağızla okuyarak davetliler duygulu anlara yaşadılar.

Emer ve Kübra çiftin düğün töreni Mehmet Demirel ve Orkestrası eşiliğinde solistlerden Tamer ve Pınar Yıldızının söylediği şarkı ve Türkülerle doyasıya eğlendiler.

HABER:Yılmaz AKTEPE
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.