Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 13, 2015

SÜPER AMATÖR 1.GRUP TAHMİNLERİ


Güngörenspor – Erokspor
Güngörenspor, Sultanbeyli deplasmanından, çok gol kaçırdığı maçta 1 puanla döndü. Erokspor ise iyi bir kadro yaptı. Grubun favori ekipleri arasındalar. Zevkli bir mücadele olacaktır. İbre Erokspordan yana ancak, Güngörenspor zorlu rakibinden puan alacaktır.

Ortaköyspor – Pazariçi Köprülü
Ev sahibi ekip ilk maçında iyi kadrosuna rağmen zor anlar yaşadı ve beraberliği adeta kurtardı. Çok gol kaçırdılar diyebiliriz. Bu maçta kaçırmayıp 3 puanı alırlar.

Çubukluspor – Çeliktepe Ümitspor
Konuk ekip Çeliktepe Ümit, ilk maçta Ortaköyspora kök söktürdü. Çubuklu'da Davutpaşa'ya karşı oyunu iyi tuttu. Yine beraberlik kokan bir müsabaka.

Dolayobaspor – Davutpaşaspor
Davutpaşa ilk maçında kazaya uğradı. Bir üst lig için tüm imkanlarını seferber eden ekip bu maça daha konsantre ve ilk maç stresinden uzak çıkacak. Dolayoba ligin en iyi takımlarından ikisi ile üst üste oynamanın şanssızlığını yaşıyor puan almaları çok zor.

Merkezefendispor – Sultanbeylispor
Günün zevkli geçecek mücadelelerinden birisi. Merkezefendi galip gelebileceği maçtan puan çıkaramadı. Sultanbeyli ise çok pozisyon verdi ama kalecisi sayesinde 1 puanı kaptı diyebiliriz. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Merkezefendi takımın maestrosu Onur'u durdurabilirse 3 puanı cebine koyar. İkinci yarı oyunu lehlerine çevirirler.

EMİR ÜÇERLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.