Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Cuma, Eylül 18, 2015

SÜPER AMATÖR 1.GRUP TAHMİNLERİ


Pazariçi Köprülü – Çubukluspor  
Ev sahibi ekip Orrtaköy'e 4-1 mağlup olmasına karşın, hükmen maçı kazanarak 3 puana yükseldi. Çubuklu ise sezonun ilk maçından 1 puan çıkardı fakat ardından Ortaköy'e korkulu anlar yaşatan Çeliktepe Ümit takımına direnemedi. Konuk ekip Çubuklu deplasmandan puan yada puanları toplar.

Çeliktepe Ümitspor – Dolayobaspor 
Çeliktepe Ümitspor grupta favori olmamasına karşın emin adımlarla ilerliyor. Dolayoba ise iki güçlü ekiple arka arkaya oynayıp 1 puan çıkarabildi. en kötü bir puanı alırlar. İşi sıkı tutarlarsa 3 puanla evlerine dönerler.

Davutpaşaspor – Güngörenspor  
Günün zevkli, zor geçecek izleyeni çok bir müsabakası. Namık Sevik Stadında zorlu bir 90 dakika oynanacak. Davutpaşa flaş transferlerle sezona girdi. Ancak istediklerini henüz alamadılar. Güngören ise gençlere yönelik bir kadro yaptı, Sakatlıklarla da bir süre boğuştu ve takım yeniden toplanıyor. Ama bu süreç biraz zaman alacak gibi. Davutpaşa Güngören'in sağ açığını durdurursa karşılaşmadan rahat galip ayrılır. Aksi taktirde Güngören'de Davutpaşa'dan istediğini koparır.

Ramispor – Gazi Mahallesi 
Günün tansiyonu yüksek geçmesi muhtemel bir müsabaka gibi görünüyor. Ramispor evinde Merkezefendi'yi orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada kaptanın golüyle devirdi ve geçen haftayı da hükmen 3-0 ile geçti. Gazi ise, henüz resmi müsabaka oynayamadı. Bir hafta Yenimahalle, bir hafta bay geçerek ilk maçlarına çıkacaklar. Beraberlik olasılığı yüksek müsabaka.

Erokspor – Merkezefendi 
Erokspor kaliteli bir ekip. Merkezefendi ise daha genç, bir kaç tecrübeli oyuncunun yer aldığı bir ekip. Erok takımı duran toplarda bu sezon çok can yakar. Buna karşın Merkezefendi ise oyunu temiz oynayan, çok fazla faul yapmayan çabuk bir ekip. Erokspor ilk puanını bu hafta kaybeder diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.