Cuma, Eylül 11, 2015

SÜPER AMATÖR 2.GRUP TAHMİNLERİ


Altınovaspor – Ortaçeşmespor 
Altınovaspor rakibine oranla daha genç bir takım. Altınova'da İlhan Hocada takımdan ayrıldı. Oyuncuları bilen, oyuncuların sevdiği bir hocaydı. İşleri çok zor. Ortaçeşme ise sezona Kastamonu galibiyeti ile başladı. Yine kazanacaklardır.

Şile Yıldızspor – Nişantaşı FK 
Ev sahibi ekip ilk haftayı Esenler maçı ile geçti ve maç tamamlanamadı. Nişantaşı takımı ise Çayırbaşını 3 golle geçti. Geçtiğimiz sezonki Nişantaşı gibi olmasada kazanmaya yakın taraf konuk ekip.

İ. Kastamonu – Esenler 
Esenlerspor takımı son maçını mağlup durumda iken çıkan olaylar yüzünden tamamlayamadı. Hem takımda moral bozukluğu var hem de rakip güçlü Kastamonu takımı Esenler'e puan vermeyecektir.

Çayırbaşıspor – Çeliktepe 
Takımlardan birisi mağlup birisi bay olarak geçirdiği haftada, Çayırbaşı her ne kadar 3-0 lık skorla mağlup durumda olsa da kötü takım değiller. Ev sahibi avantajını kullanarak rakibinden puan koparacaktır.

Öz Trabzonlular – Bakırköyspor 
Günün zevkli maçlarından biri işte bu maç. İki takımda iyi, iki takımda haftayı galip bitirdi. Saha ve Seyirci avantajını dezavantaja döndürmezse ev sahibi ekip kazanacaktır.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Şile yıldız ilk haftayı bay mı geçti lütfen yorumlarken biraz daha dikkatli olun 10 kişi kaldığı maçı 5 1 bitirdi

Adsız dedi ki...

Bay geçti demiyorki zaten dikkatli okuyun

Adsız dedi ki...

Adamlar emek verip, haber yapmaya çalışıyor. ordanda birileri çıkıp emri vaki yapar gibi lütfen dikkatli olun diyor. yahu sende dikkatli ol. maç bitmedi yarıda kaldı. bitmeyen maça bitti diyosun millete ...... atıosun. üstelik bitti diosan bu tür şeylerde olayı cıkaran takımın golü silinir ve skor 2-1 5-1 se 2-0 5-0 o maç biter.

Unknown dedi ki...

arkadaş fırça atınca farkettik uyardı. düzelttik. yalnız maç 5-1 bitmedi 5-0 bitti

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Sevgili Melih Öztürk fırça atınca lafı da bence yanlış olmuş.Onu da düzeltmeni rica ediyorum.Doğrusunu zaten sen haberinde yazmışsın maç tamamlanamadı demişsin.Tamamlanamayan maç federasyonun kararıyla 5-0 olarak tescil edildi diyebilirdin kardeşim.Saygılarımla.Kolay gelsin.

BAL 10. Grup 1. hafta programı açıklandı

Bölgesel Amatör Lig'de 2024-25 sezonu bu hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor...