Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 20, 2015

SÜPER AMATÖR 2.GRUP TAHMİNLERİ


Esenler – Altınova 
Ev sahibi bu sene kartla sezonu açtı aynı şekilde de devam etti. Altınova ise hocası ile yollarını ayırdıktan sonra hazırlık maçlarından uzak bir görüntü çizdi. Onlarda geçen hafta kaptanlarını kaybettiler. Birbirlerinin rakipleri konumunda olan müsabakada, saha avantajı ile Esenler kazanır.

Çeliktepe – Şile Yıldızspor
Konuk ekip rakibine göre bir tık daha önde. Henüz mağlubiyet almadılar ki içerideki maçlarda bu zor gibi görünüyor. Ev sahibi Çeliktepe ise koşan bir takım. Beraberlik ihtimali yüksek müsabakada konuk ekibin ibreyi lehine çevirme şansı yüksek.

Nişantaşı – İ. Kastamonu 
İki ekipte geçen seneki görüntüsünden uzak. Ev sahibi hafta içi de bir maç oynadı ve sahada puan bıraktı. İki takım içinde beraberlik iyi sonuç.

Çamlıcaspor - Öz Nakkaşspor 
Öznakkaş bu sezon ilk resmi maçını oynayacak. Bir nevi kapalı kutular. İlk maçlar genelde oynayan oyuncular için zordur. Ev sahibi ise Öz Trabzonlular maçında iyi bir izlenim vermese de ev sahibi olmanın avantajını kullanmaya çalışacaklardır. İki takımın da alacağı beraberlik önümüzdeki haftalar için işlerine yarar. 

Ortaçeşmespor – Öz Trabzonlular 
Öz Trabzonlular geçen hafta Bakırköy engelini aşarken, Bakırköysporda kaleci şoku yaşanıyordu. Ortaçeşme ise Altınovaya 5 atarken. İlk yarıda neredeyse oyun başa baş oynandı. Öz Trabzonlular öyle çabuk pes eden takım değil. Puanla döneceklerdir.

1 yorum:

  1. sayın editör takımları iyi analiz etmeden lütfen tahmin yapmayın bütün takımları izleme şansınız yok kabul ediyorum ama gurupları izleyen arkadaşlardan bilgi alıp yorum yaparsanız daha iyi olur saygılarımla iyi çalışmalar

    YanıtlaSil

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.