Sayfalar

TERFİ ARŞİVİ

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Sayfalar

Pazar, Eylül 13, 2015

SÜPER AMATÖR 3.GRUP TAHMİNLERİ


Yücespor – Nurtepespor
Ev sahibi takım deplasmanda bir puanı kurtarırken, konuk ekip ise rakibine boyun eğdi. Ortada geçecek bir mücadele olacaktır. Yücespor bir tık daha önde 3 puana yakınlar.

Vardarspor – Kurtköyspor
İki takımda sezona galibiyetle başlayamadı. Vardar deplasmanda mağlup olurken, Kurtköy ise 1 puanı kurtardı. Vardar takımı evinde bir başka oynayan ekiplerden. Beraberlik kokan maçta 3 puanı almaya uzak değiller.

Altıntepsi Makelspor – Ataşehir Çamolukspor
Altıntepsi takımı sezona iddialı bir ekip kurarak başladı. tek golle de olsa zor deplasmandan 3 puanı tek golle almayı başardılar. Ataşehir Çamoluk ekibi ise istikrarlı bir görüntü çiziyor. Kötü kadroları yok gibi bir şey. Altıntepsi zorlanacağı maçta kazanmaya yakın taraf.

Öz Alibeyköyspor – Yeşilova Esnafspor
Yeşilova Esnaf lige kötü başladı. Farklı mağlup oldular ve moraller biraz bozuk. Öz Alibeyköy ise deplasmanda hatırı sayılır şekilde 3 gol bularak, 1 puanı hanesine yazdırdı. Evinde Öz Alibeyköy kazanır.

Bağlarbaşıspor – Ayazağaspor
Bağlarbaşı takımı deplasmanda tüm rekiplerine göz dağı verircesine rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Ayazağa ise yılların köklü takımı olmasına rağmen mükemmel seviyede bir takım değil. deplasmanda puan çıkarmaları çok zor.


Bağcılarspor – Esenyurt İncirtepe
Bağcılarspor takımı oldukça kaliteli bir takım. Esenyurt İncirtepe, rakibine direnmekte zorluk çekip boyun eğecektir.

EMİR ÜÇERLER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kurum ve kişilere hakaret eden yorumlar yayımlanmaz. Gözden kaçmış yorumlar olabilir, lütfen bizimle iletişime geçiniz.