Cuma, Eylül 18, 2015

SÜPER AMATÖR 3.GRUP TAHMİNLERİ


Ataşehir Çamolukspor – Yücespor 
Gençlerle oynayan Yücespor, ligin tecrübeli ekibi Ataşehir Çamoluk. Yücespor iyi bir çizgi tutturdu. Ancak rakip bu sefer çok güçlü ve takım gibi takım dediğimiz tarzdalar. Sahaya çıktıklarında, kaliteleri belli oluyor. Yücespor elbette kolay lokma olmayacaktır ama Ataşehir takımıda 90 dakika içerisinde yüklenerek oyununu kabul ettirerek Yücesporu geçecektir.

Esenyurt İncirtepe – Bağlarbaşıspor 
Ev sahibi ekipte konuk ekipte yabana atılacak ekipler değiller. Zorlu bir 90 dakika olacaktır. İbre her ne kadar beraberlikten yana olsa da Bağlarbaşı takımının geçen sezonki gibi zor bir grubu yok. Ki o gruptan klasmana çıkan iki ekipte şimdi Bölgesel Amatör Ligde. Maçı lehlerine çevirip kayıpsız yola devam edeceklerini düşünüyorum.

Yeşilova Esnaf – Vardar
Ev sahibi ekip sezonun ilk maçında sevenlerine eyvah dedirtti. Ardından da oh çektirdi. Vardar ise Altıntepsi'yi dize getiren Çamoluk'a boyun eğdikten sonra Kurtköyü devirdi. İki ekipte nispeten zayıf rakiplerini geçerken, Ligde ilk iki adaylarına boyun eğdiler. Vardar kapanabilen bir takım Yeşilova Esnafsporda bazen gol yollarında kitleniyor. Bu maçta düğüm çözülmez.

Nurtepespor – Bostancıspor 
İki ekibin ortak özellği Yücespor ile karşılaşıp sahada puan ve puanlar bırakmaları. Kalite olarak birbirlerine yakın takımların mücadelesinde, bu tür maçlarda her zaman ev sahibi ekip daha avantajlı oluyor. Nurtepe dikkatli oynarsa 3 puanı alır.

Ayazağaspor – Öz Alibeyköyspor
Ayazağa'da işler iyi gitmiyor. ancak kaybederken de iki iyi takıma kaybettiler. Öz Alibeyköy ise nispeten daha kuvvetsiz ekiplerle oynadı. Ayazağa evinde ilk puanını alır. 

Kurtköyspor – Altıntepsi 
Altıntepsi şok mağlubiyet ile biraz sarsıldı. Kurtköy maçına daha dikkatli çıkıp, 3 puanı kendilerine ilaç yapacaklardır.

Hiç yorum yok:

Nartspor'da hazırlıklar devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup'ta yer Nartspor, ligin ilk haftasında Bayrampaşa Tunaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdü...